Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Японський блокатор калорій для схуднення хітозан dhc chitosan 30 днів

325 грн
Опис

Об'єм 90 шт. на 30 днів
Країна-виробник Японія

Термін придатності до 04.2026

Хітозан від DHC — комплекс для дієти, схуднення та виведення жиру з організму. До його складу входять харчові волокна, що добуваються з екстракту корейського женьшеню й рисових зародків, а також хітозан, що видобувається з панцирів крабів.

Цей засіб особливо рекомендований для тих, хто часто вживає в їжу жирні, солоні та копчені продукти та нівелювати калорійність раціону. Препарат також корисний і тим людям, які піклуються про свою фігуру та не хочуть купувати зайві кілограми.

DHC Хітозан — добавка, здатна зв'язувати молекули жиру та вуглеводів у травному тракті. Жир, зв'язаний хітозаном, не засвоюється і швидко виводиться з організму. Харчові волокна сорбують жири, запобігають їх всмоктуванню та накопиченню в клітинах і тканинах, ефективно підсилюють перистальтику кишківника, виводять харчові жири, шлаки та токсини, сприяють нормалізації мікрофлори кишківника, забезпечуючи відчуття ситості.

Хітозан являє собою харчове волокно тваринного походження, що отримується з хітину. Так само хітин є важливим компонентом панцирів крабів. Саме тому людям, які страждають від алергії на крабів або крабові продукти, не рекомендується використання натурального хітозану.

Корейський женьшень у складі препарату має дуже широкий діапазон властивостей. Женьшень покращує кровообіг, тому після його вживання може з'явитися відчуття жару. Насправді, температуру він не підвищує, просто кров у всьому тілі починає краще циркулювати. Вживання цілющого кореня запобігає зневодненню, що є однією з причин азійського довголіття. Крім того, женьшень зміцнює селезінку та шлунок.

Також до складу входять проростки рису, які здатні зменшувати пошкодження судин і нервів, що виникли у разі цукрового діабету. Груба структура рисових зародків корисна для нормалізації роботи травної системи. Крім того,
паростки знижують артеріальний тиск і зменшують рівень цукру в крові.

Склад: хітозан — 630 мг, проростки рису — 30 мг, порошок екстракту женьшеню (80% сапонін) — 60 мг.
Допоміжні речовини: сироп мальтози, гліцерин, діоксид кремнію.

Спосіб застосування:
Для схуднення — по 1 таблетці тричі на день, відразу після їди, запиваючи водою, не розжовуючи. Комплекс рекомендується вживати після приймання жирної та солоної їжі.
Для підтримки та контролю ваги — по одній таблетці після вживання жирної, калорійної їжі

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize