Всі категорії
Додати товар

Бад 💪набір довгожитель❤️ | lifelong vitality pack | 3 шт doterra

4899 грн
Опис

👍У наборі 3 основних БАД для підтримки загального здоров’я, бадьорості та енергії — Alpha CRS+® (Альфа Сі-Ар-Ес+), xEO Mega® (Ксео Мега) та Microplex VMz (Майкроплекс Ві Ем Зед). Забезпечують незамінними поживними речовинами та потужними метаболічними факторами (metabolic factors) для високого життєвого тонусу та довголіття.

💥ALPHA CRS+® «Альфа СІ-АР-ЕС+»

Комплекс підвищення клітинної енергії. Забезпечує антиоксидантний захист клітинної ДНК та інших важливих клітинних структур. Підтримує здоровий обмін речовин у клітинах та процеси природної регенерації. ALPHA CRS+® покращує вироблення енергії мітохондріями, а також сприяє адекватній клітинній реакції на запальні процеси. Містить особливі рослинні екстракти, каротиноїди та поліфеноли та інші природні речовини для збільшення клітинної енергії.

💥xEO MEGA \ «Ксео Мега»

Революційна формула, яка поєднує в собі чисті ефірні олії з природними каротиноїдами та натуральними морськими та рослинними джерелами омега-3. Підтримує серцево-судинну та імунну системи, суглоби та здоров’я головного мозку. Забезпечує рівне співвідношення EPA та DHA з концентратів олій риб та кальмарів. Містить олію Ехіума (Echium) – рослини, багатої на жирні кислоти (SDA та GLA), повний спектр каротиноїдів та суміш натуральних токоферолів (вітамін Е) для антиоксидантного захисту, а також вітамін D. До складу БАД входять ефірні олії: гвоздики, ладану, чебрецю , зіри, дикого апельсина, м’яти перцевої, імбиру, кмину звичайного, німецької ромашки.

💥MICROPLEX VMZ™ \ «Майкроплекс ВІ-ЕМ-ЗЕД»

Нова формула з біодоступними інгредієнтами, призначена для забезпечення оптимальної кількості вітамінів, мінералів та поліфенолів, яких ваш організм потребує щодня. Природно збалансований, комплексний спектр вітамінів і мінералів дає вам саме те, що потрібно — не більше і не менше. Містить біодоступні хелатні мінерали та потужну антиоксидантну суміш екстрактів поліфенолів. Також, до складу формули входить суміш рослинних екстрактів dōTERRA® «Приборкувач животика» (Tummy Tamer): м’ята перцева, імбир та кмин, для комфортного травлення.

Основні переваги:

✅️Надає необхідні клітинам живильні речовини
✅️Покращує вироблення енергії на клітинному рівні
✅️Підтримує здорову функцію імунної системи
✅️Сприяє здоровому метаболізму
✅️Підтримує антиоксидантний потенціал організму
✅️Допомагає організму працювати з максимальною ефективністю

Набір розрахований на 30 днів прийому.
Всі три продукти можна придбати окремо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари