Всі категорії
Додати товар

Магній + в6 60 табл. польський препарат

125 грн -6% 118 грн
Опис

Магній + вітамін B6 рекомендований людям, особливо чутливим до дефіциту магнію, викликаного стресом або неправильним харчуванням.  Магній сприяє належному функціонуванню нервової системи та м’язів, а також допомагає підтримувати правильні психологічні функції. Вітамін B6 допомагає зменшити відчуття втоми та втоми. Доза 56 мг магнію, що міститься в одній таблетці, доповнює раціон цим елементом, а вітамін B6 покриває 100% рекомендованої добової норми.  Різноманітне харчування та здоровий спосіб життя важливі для збереження здоров’я.

Інгредієнти:

 
Карбонат магнію; наповнювачі: целюлоза, сорбіт; антизлежувачі: тальк, магнієві солі жирних кислот, полівінілпіролідон; вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид). Продукт може містити лактозу (з молока).

Вміст вітамінів і мінералів у рекомендованій добовій дозі - 1 таблетка:

- Вітамін B6  1,4 мг (100% RDA)

- Магній  56,25 мг (15% RDA)

Використання:

 
Рекомендується вживати по 1 таблетці в день. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу продукту. Продукт не можна використовувати як заміну різноманітного харчування.

Упаковка:

 
60 таблеток

Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування або здорового способу життя. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу продукту. Дієтичні добавки слід зберігати в недоступному для маленьких дітей місці. Перед використанням продукту радимо прочитати детальну інформацію, наведену на упаковці або вкладеному листі-буклеті.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
domets
domets
Ковель
95% виконаних замовлень
Був

Схожі товари