Всі категорії
Додати товар

Мазь lotus organica для лікування варикозного розширення вен, єгипет

470 грн -24% 360 грн
Опис

Organica з яблучним оцтом від варикозу з Єгипту зміцнює капіляри,
усуває симптоми хронічної венозної недостатності,
покращує колір шкірних покривів та зменшує появу синюшних плям,
прибирає набряки ніг,
покращує відтік лімфи, а також скорочує біль та слабкість.

Крем мазь для вен при варикозі з яблучним оцтом Organica Massage Apple Cider Vinegar компанії Lotus є натуральним і складається тільки з натуральних інгредієнтів у різних пропорціях, що мають терапевтичні властивості.
Цей продукт складається з натуральних інгредієнтів у різних пропорціях, що мають терапевтичні властивості:
1. Яблучний оцет: містить безліч вітамінів, бета-каротин, мінерали (магній, кальцій та інші), має властивість знімати запалення та зменшує розширення вен при варикозі, покращує циркуляцію крові в судинах та капілярах.
2. Екстракт імбиру: допомагає позбавитися відкладень на стінках судин, допомагає при терапії варикозу.
3. Екстракт м'яти перцевої: містить ментол, органічна сполука, що має седативний і пом'якшувальний ефект, використовується для позбавлення від запалення суглобів при ревматизмі, при терапії невралгії та варикозу.
4. Вівсяні пластівці: натуральний засіб, що має протизапальний ефект для судин і капілярів, використовуються при терапії запальних недуг судин та варикозу.
5. Трава часнику: володіючи високим вмістом олеїнової кислоти і токоферолів, допомагає позбутися запалення та болю при варикозному розширенні вен.
6. Екстракт петрушки: багатий вітаміном С та антиоксидантами, сприяє виробленню колагену в організмі, відновленню та зміцненню стінок судин.
7. Олія кісточок винограду: має протизапальні властивості, чудово справляється з терапією варикозного розширення вен, покращуючи циркуляцію крові та відновлюючи пошкоджені капіляри та судини.

Спосіб застосування:
Нанести необхідну кількість продукту Органіка на місце, де помітно варикозне розширення вен, втирати масажними рухами протягом 7 хвилин. Рекомендується використовувати двічі на день, вранці та ввечері, протягом трьох тижнів, до досягнення видимого результату.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари