Всі категорії
Додати товар

Омега 3 haya labs omega 3 1000 mg 200 софт гель

588 грн
Опис

Haya Labs Omega 3 являє собою харчову добавку, багату на жирні кислоти омега-3. До її складу входить високоякісна олія холодноводної риби, яка містить безліч корисних жирних кислот омега-3. Ці кислоти сприятливо впливають на серце, мозок, а також допомагають запобігти розвитку атеросклерозу, раку та ожиріння, а також зміцнюють імунітет. Кожна порція містить високу дозу 1000 мг. Регулярне вживання жирних кислот омега-3 ефективно знижує накопичення жиру та індекс маси тіла. Вони також уповільнюють утворення жирової тканини та сприяють її швидкому розщепленню.

Дія Haya Omega 3 1000 мг:

Стимулює ріст м'язів
Збільшує силу
Підтримує імунну систему
Прискорює процес відновлення
Є продуктом високої якості
Високоякісні жирні кислоти омега-3 особливо рекомендуються людям із підвищеним рівнем холестерину, гіпертонією та серцево-судинними захворюваннями. Вони ефективно сприяють зниженню зайвої ваги та є важливим елементом профілактики пухлинних захворювань. Цей препарат підтримує здоров'я серця й нервової системи, а також допомагає поліпшити роботу нервової системи. Він має антикоагулянтну дію та знижує рівень шкідливого холестерину.

Омега-3 в цій харчовій добавці представлена двома типами жирних кислот тваринного походження — EPA і DHA.

EPA (ейкозапентаєнова кислота) належить до групи омега-3 жирних кислот. Вона міститься у великій кількості, особливо в морській рибі, як-от лосось і тунець. Організм людини може синтезувати невелику кількість EPA з альфа-ліноленової кислоти (ALA). Вона відіграє важливу роль у зниженні запалень, підтримує здоров'я серцево-судинної системи та має позитивний ефект на мозок, пам'ять і мислення. Вона також відіграє ключову роль у роботі нервової системи та має протизапальну дію. Тривале приймання омега-3, включно з EPA, ефективним для зниження рівня тригліцеридів.

DHA (докозагексаєнова кислота) також належить до омега-3 жирних кислот. Вона відіграє важливу роль у роботі нервової системи. Регулярне вживання DHA підтримує здоров'я імунної та серцево-судинної систем, знижує симптоми ревматизму, впливає на гормональний баланс і допомагає організму виводити токсини.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари