Всі категорії
Додати товар

Omega california gold nutrition omega-3 рибній жир омега омега 3

350 грн
Опис

Рекомендується при:

підвищеному тиску
захворюваннях серцево-судинної системи
аритмії
атеросклерозі
ішемічної хвороби серця
розладах нервової системи
неуважності уваги
порушеннях пам'яті
депресії

Показання до застосування

Приймати по 2 капсули в день, з їжею або без. Бажано приймати відповідно до рекомендацій лікаря.

Що це?

Омега-3 - це молекулярно-дистильована надкритична екстракція, яка містить 360 мг EPA і 240 мг DHA на 2000 мг концентрату натурального риб'ячого жиру.

Риб'ячий жир або Омега-3 - це незамінна жирна кислота, яка впливає на безліч функцій в людському організмі. Проблема в тому, що в їжі цього важливого речовини знаходиться дуже незначна кількість, не здатне впоратися з усіма завданнями. Тому існує цілий ряд препаратів з головною діючою речовиною Омега і цей один з них.

Як це працює?

Риб'ячий жир здатний розширити кровоносні судини, збільшуючи приплив крові до органів і тканин і перешкоджаючи виникненню артеріальної гіпертензії. Це позитивно впливає на роботу серця і запобігає виникненню аритмії, зменшують ризик виникнення атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, інфаркту міокарда, інсульту. Омега-3 входить до складу нервових клітин, а також бере участь в обміні речовин нервової системи, таким чином вона сприяє більш ефективному проведенню нервового імпульсу. Це означає, що ця кислота нормалізує роботу мозку і нервової системи в цілому. Докозагексаєнова кислота також регулює кількість серотоніну, який відповідає за настрій. Це сприяє зниженню ризику виникнення депресії або скорочення курсу лікування від неї.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари