Всі категорії
Додати товар

Протеїновий коктейль herbalife, зниження ваги, коктейлі для схуднення гербалайф

750 грн
Опис

У Гербалайф можна знайти протеїнові коктейлі на будь-який смак та колір. Але я як справжня любителька шоколаду не могла пройти повз цей смак, то ж розповім вам про нього!

🧋Оформлення.

Упаковка є витягнутою великою банкою, об'ємом 550 грам.

На звороті прописана вся корисна інформація.

На кришці банки є логотип бренду. Під кришкою є захисна мембрана.

Склад збалансований, дуже багатий на вітаміни, мінерали і клітковину. З нашої звичайної їжі дуже складно отримати таку кількість корисних мікроелементів.

Консистенція, аромат, смак.

У сухому вигляді по консистенції протеїновий коктейль є порошком шоколадного кольору. Аромат дуже смачний та ніжний.

У приготовленому вигляді коктейль не надто рідкий. Якщо готувати в шейкері, то вийде ніжна та повітряна піна.

На смак та аромат коктейль нагадує знамените какао Несквік.

🥤Спосіб приготування.

Приготувати протеїновий коктейль не складає жодної складності. 2 столові ложки перемішуємо із 250 мл рідини. Можна використовувати воду чи молоко. На смак мені більше подобається з молоком (зазвичай я беру з невеликим відсотком жирності).

На воді напій виходить безсмачнішим і менш насиченим, але з водою виходить калорійність менше, ніж з молоком. Тому доводиться обирати між приємним смаком та низькою калорійністю.

З шейкером коктейль набагато швидше та простіше готується. Але, на жаль, шейкера я не маю, тому напій я готую без його допомоги. Але і за такого способу приготування коктейль виходить однорідним і без грудочок.

🥰Мої враження.

Зазвичай коктейль я пила після вечірнього тренування. Так організм отримує велику кількість білка, яке відновлює м'язи і дарує почуття ситості до самого ранку.

Вже через кілька днів після початку прийому протеїнового коктейлю Формула 1 я помітила значні зміни у моєму тілі: вага почала знижуватися, з'явилися легкість, енергія та сила в організмі. Схуднення відбувається без шкоди організму з допомогою збалансованого складу коктейлю.

Якщо ви хочете схуднути або почали посилено займатися фітнесом, рекомендую спробувати Протеїновий коктейль Формула 1 Гербалайф. Вживаючи цей напій, можна досягти відмінних результатів у втраті зайвих кілограмів.

Гербалайф має величезний вибір продукції, спрямованої на зниження ваги: ​​протеїнові коктейлі, протеїнові батончики, трав'яні чаї і т.д. Кожен зможе знайти відповідний продукт на свій смак.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
miralambre08
miralambre08
Супер-продавець
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари