Всі категорії
Додати товар

Дієтична добавка для суглобів "молоді суглоби" livesta, 60 таблеток

189 грн
Опис

Рекомендації щодо застосування: може бути використана в раціонах дієтичного харчування як джерело хондроітину, глюкозаміну, вітамінів В1, В6, В12 з метою створення оптимальних дієтологічних умов для нормального функціонування опорно-рухового апарату.

ХОНДРОІТИНСУЛЬФАТ і ГЛЮКОЗАМІН перешкоджають руйнуванню та сприяють відновленню суглобового хряща, поліпшуючи рухливість та гнучкість суглобів

ВІТАМІНИ В1, В6, В12 сприяють зменшенню запальних процесів при артрозі, артриті, ревматизмі та інших дегенеративних станах суглобів.

Застосування: дорослим по 1 таблетці 2-3 рази на день після їжі.

Застереження: підвищена індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність, період лактації у жінок, діти до 12 років. Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем. Не є лікарським засобом. Не перевищувати зазначену рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Склад: Склад на 1 таблетку: хондроітинсульфат – 150 мг, глюкозамін – 150 мг, вітамін В1 – 0,8 мг, вітамін В6 – 0,8 мг, вітамін В12 – 0,7 мкг. Допоміжні речовини: кальцію стеарат, лактоза, мікрокристалічна целюлоза, мальтодекстрин.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
veron...
Livesta-Brend
Ладижин
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари