Всі категорії
Додати товар

Вітаміни та мінерали amix multi mega stack 60 таб

499 грн
Опис

AMIXTM Multi Mega Stack являє собою спеціально розроблений комплекс високих доз вітамінів і мінералів, який ідеально підходить для спортсменів і людей, які займаються інтенсивними фізичними вправами. Цей препарат містить понад 40 активних речовин, включно з найважливішими вітамінами, потрібними макро- та мікроелементами, а також іншими корисними сполуками для підтримки здоров'я. Amix Daily One — справжня бомба вітамінів, яка допоможе запобігти захворюванням і неплановим періодам нездужання. Прийняття всього однієї таблетки на день скоротить ризик дефіциту вітамінів і його негативних наслідків до мінімуму.

Multi Mega Stack особливо корисний у випадках стресу, виснаження, нестачі енергії, у разі суворих дієт і під час виконання інтенсивних фізичних вправ, характерних для високоінтенсивних видів спорту. Комплекс містить великий комплект вітамінів групи B, які особливо важливі для обміну поживних речовин і синтезу білків, що необхідно спортсменам, які прагнуть збільшити свою м'язову масу.

Переваги приймання:

Знижує стомлюваність і втому.
Істотно підвищує імунітет і загальний життєвий тонус.
Заповнює дефіцити, спричинені інтенсивною фізичною активністю та стресом.
Допомагає боротися з застудою, вірусами та інфекціями.
Підтримує нормальне функціонування нервової системи.
Сприяє синтезу амінокислот і білків.
Має антиоксидантні властивості.
Multi Mega Stack забезпечує організм усім необхідною кількістю вітамінів, мінералів і антиоксидантів для правильного функціонування, що допомагає уникнути можливих дефіцитів у спортсменів або будь-якої людини, яка прагне поліпшити свої фізичні та розумові можливості.

Рекомендації щодо застосування: Приймайте по 1 таблетці на день під час приймання їжі, наприклад, під час сніданку.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари