Всі категорії
Додати товар

Omega complex + омега -3, -6, -9

512 грн
Опис

ПРИЗНАЧЕННЯ: Для сприяння здорового розвитку та функціонування мозку, нервової, серцево-судинної, імунної систем, зниження рівня холестерину в крові та ризику тромбоутворення, зниження ризику інфаркту міокарда та інсульту, профілактики атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії, вторинної профілактики інфаркту міокарда, покращення пам’яті, стану шкіри, при дієтах для корекції маси тіла. Має антиок
сидантні властивості.

ОПИС:
OMEGA COMPLEX + — це комплекс із поліненасичених жирних омега-3 (ейкозапентаєнова (ЕПК) і докозагексаєнова (ДГК)) та омега-6 (альфа-ліноленова (АЛК) і гамма-ліноленова (ГЛК)) кислот рослинного й морського походження. Морська складова — жир, отриманий із м’яса дикорослого ісландського тунця. Комплекс містить тригліцеридну (TG) натуральну форму жирних кислот, зокрема велику кількість омега-3 кислот — 32,1% у складі жиру тунця.

Сполуки є незамінними й беруть участь у більшості процесів, але вони не виробляються у нас в організмі, тому потрібно їхнє постійне надходження ззовні. Комплекс містить збалансовану пропорцію омега-3, -6 і -9.

ПЕРЕВАГИ:
- Джерело омега-3 із жиру ісландського тунця дикого вилову (вміст омега-3 кислот – більше 30%).
- Натуральна тригліцеридна форма омега-3 забезпечує високий рівень засвоювання та ефективність.
- Найвищий ступінь очищення риб’ячого жиру: не містить солі важких металів, ртуті тощо.
- Правильне співвідношення поліненасичених жирних кислот.
- Високий вміст вітамінів А, D, Е в рослинних оліях.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари