Всі категорії
Додати товар

Хлорофіл now foods liquid chlorophyll & mint - 473 мл

988 грн
Опис

Хлорофіл є природним джерелом мінералів і мікроелементів. Рідкий хлорофіл використовується як основа для створення інших добавок та лікарських засобів, а також як дезодорант і засіб для детоксикації. Він допомагає очищати судини і нормалізувати густину крові, а також підвищує рівень гемоглобіну. Благодаря антиоксидантним властивостям захищає від шкідливих вільних радикалів і сприяє омолодженню. У складі хлорофілу є фолієва кислота, кальцій, залізо, а також вітаміни A, C і K.

Хлорофіл сприяє синтезу колагену. Регулярне вживання рідкого хлорофілу користно впливає на всі организм, особливо якщо у вас були проблеми з утворенням крові та низьким рівнем еритроцитів. Нові еритроцити, збагачені гемоглобіном, забезпечують клітки організму киснем, поліпшуючи обмінні процеси та зовнішній вигляд шкіри. Регулярне вживання хлорофілу може допомогти подолати збільшену пітливість.

Переваги:

Антиоксидантні властивості
Стимулювання імунітету
Підтримка детоксикації
Покращення обміну речовин
Нормалізація гормонального балансу
Підтримка здоров'я шлунково-кишкового тракту
Рекомендації щодо використання: Приймайте по 1 чайній ложці (5 мл) на день, розведуючи у 250 мл води або соку. Добре струсіть перед використанням і зберігайте в прохолодному місці після відкриття..

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?