Всі категорії
Додати товар

Протеїнова суміш формула 3 від herbalife

700 грн
Опис

Необхідна умова контролю ваги - отримання достатньої кількості білка. Він забезпечує більш тривале відчуття ситості та незамінний для формування м'язової тканини, адже для стійкого результату зниження ваги має відбуватися за рахунок зменшення жирової маси за збереження м'язової. Але більшість продуктів, багатих на білок (сир, м'ясо тощо), висококалорійні та містять багато жирів.

Протеїнова суміш Формула 3 містить цілих 5 г білка і всього 23 ккал в 1 порції, що робить її незамінною в процесі зниження і контролю ваги!

- Додатковий білок
- Мінімальний вміст жиру та вуглеводів
- Містить цінні види білка: соєвий і сироватковий
- Забезпечує більш тривале відчуття ситості

Властивості основних інгредієнтів
- Ізолят соєвого білка має найвищий коефіцієнт засвоюваності - понад 90%.
- Сироватковий білок містить незамінні довголанцюгові амінокислоти, необхідні для формування і збереження м'язової тканини. Забезпечує запасом енергії та швидко засвоюється організмом.
- Комбінація двох джерел білка - соєвого та сироваткового, які доповнюють одне одного, - забезпечує весь набір амінокислот в ідеальному співвідношенні для швидкого засвоєння організмом.

- Протеїнова суміш Формула 3 призначена для збагачення раціону білком під час додавання його до вашого щоденного коктейлю та інших холодних або гарячих рідких продуктів (супів, соусів, йогуртів). При цьому харчова та енергетична цінність кінцевої страви підвищується.
- Суміш не містить цукру, не має смаку.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
miralambre08
miralambre08
Супер-продавець
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари