Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Omega 3 plus омега 3 плюс 30 капсул египет

350 грн
Опис

Склад і форма випуску: 1 желатинова капсула містить риб'ячого жиру (поліненасичені жирні кислоти Омега 3 - 30%) 1000 мг, олії з паростків пшениці 100 мг; у блістері 10 шт. в коробці 3 блістери. Крім омеги 3, в даному препараті міститься ще і масло зародків пшениці - це багатий і природне джерело вітаміну Е, який захищає масла від окислення. Крім того, вітамін Е запобігає утворенню токсичних продуктів окислення, утворених з ненасичених жирних кислот.

Характеристика: Біологічно активна добавка до їжі (БАД)
Показання до застосування Омега-3 кислоти:
- покращують роботу серцево-судинної системи, нормалізують тиск, знижують рівень вмісту холестерину, знижують ризик інсульту та інфаркту,
- гальмують старіння шкіри,
- борються з дерматитами і захищають шкіру від ультрафіолетового випромінювання,
- доглядають за суглобами,
- сповільнюючи розпад колагенових волокон суглобового хряща,
- перешкоджають запальні процеси в суглобах і зв'язках, покращують роботу нервової системи, пам'яті і функціонування мозку в цілому,
- підтримують імунну систему,
- зменшують проявів алергії,
- покращують кровообіг, а також стимулюють репродуктивну систему. Нормалізує обмінні процеси, імуностимулюючу, гіпохолестеринемічну, антиатеросклеротичну, антигіпертензивну, противопсориатическое. Знижує вміст в організмі холестерину, тригліцеридів і ХОЛЕСТЕРИНУ, запобігає розвитку атеросклерозу, серцево-судинних та ревматоїдних захворювань, тромбозів, нормалізує обмінні процеси.
Олія з паростків пшениці (джерело вітаміну E) сприяє збереженню цілісності мембран і захищає клітинні структури від пошкодження вільними радикалами і реакционноспособными продуктами перекисного окислення ліпідів; надає протипухлинну та імуностимулюючі дію.

Показання до застосування: ожиріння, у т. ч. при цукровому діабеті, ураження судин серця (профілактика і лікування), ревматоїдний артрит; захворювання шкіри (псоріаз, екзема та ін).

Протипоказання: Індивідуальна непереносимість, гострі шлунково-кишкові інфекції (в т. ч. геморагічний синдром), вік до 12 років.

Спосіб застосування та дози: всередину, після їжі, дорослим і дітям старше 12 років - по 1 капс. 3 рази на добу. Курс - 3 міс (не менше).
Виробник: SEDICO
Країна: Єгипет

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user-...
user-2083013446
Супер-продавець
90% виконаних замовлень
Була