Всі категорії
Додати товар

Омега 3 плюс єгипет харчова добавка (в якості джерела омега-3)

460 грн -9% 420 грн
Опис

Харчова добавка (В якості джерела омега-3)
Профілактика гіповітамінозів А та D.

Омега 3 плюс
Omega 3 plus

Склад:
Кожна капсула містить:
Риб'ячий жир 1000 мг
Олія зародків пшениці 100 мг

Властивості:
Капсули Омега-3 Плюс - лікарський засіб тваринного походження, дія якого визначається властивостями вітамінів А і D, що входять до його складу.

Вітамін А - жиророзчинний вітамін, відіграє важливу роль в окисно-відновних процесах, бере участь у синтезі мукополісахаридів, білків, ліпідів. Бере участь у формуванні зорових пігментів, необхідних для нормального сутінкового та колірного зору: забезпечує цілісність епітеліальних тканин, регулює зростання кісток

Вітамін D стимулює всмоктування кальцію та фосфору в кишечнику, реабсорбцію кальцію та фосфору у нирках, транспорт кальцію через мембрани клітини, регулює збереження структури кісток. Також надає позитивний вплив на розвиток імунної системи, проліферацію та диференціацію клітин, синтез ліпідів та ряду гормонів, функціональну активність серцево-судинної системи та шлунково-кишкового тракту, знижує рівень паратиреоїдного гормону в крові. Він необхідний нормального функціонування паращитовидных залоз, бере участь у синтезі аденозинтрифосфорной кислоти.

Олія зародків пшениці є багатим джерелом вітаміну Е, що сприяє омолодженню організму.

Показання:

Харчова добавка (В якості джерела омега-3)

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари