Всі категорії
Додати товар

Pantogar пантогар засіб проти випадіння волосся (вітаміни)

800 грн
Опис

Купити Pantogar (Пантовигар ) комплекс елементів для росту нігтів і волосся, Єгипет, №90

Повний опис Pantogar (Пантогар) для росту волосся:
Комбінований препарат, що представляє собою комплекс елементів, необхідних для росту волосся і нігтів. Покращує іннервацію волосяних фолікулів і транспорт вітамінів і мінералів до клітин шкіри, активізує процеси анаболізму, підвищує стійкість тканин до гіпоксії, має антиоксидантну дію, відновлює структуру волосся. Пантогар містить необхідні для волосся і нігтів елементи – Д-пантотенат кальцію, L-цистин і амінокислоти, кератин. Властивості препарату обумовлені властивостями вхідних в його склад компонентів. Тіамін (вітамін В1) – активно сприяє регенерації шкіри, стимулює активну роботу волосяних фолікулів, підвищує їх стійкість до гіпоксії та різних стресових факторів, сприяє поліпшенню нервової провідності та регулює енергетичний обмін. Кальцію D-пантотенат (вітамін B5) - не токсичний, активно застосовується у високих дозах з лікувальною метою. Вітамін В 5 чинить стимулюючий вплив на процеси синтезу кератину і інших не менш важливих компонентів волосся, активно знижує рівень потреби волосяних фолікулів в кисні, надає протизапальну і протиалергічну дію. Екстракт медичних дріжджів - дуже рідкісний компонент лікарських засобів. Є незамінним природним джерелом вітамінів групи В, корисних мікроелементів та амінокислот; благотворно впливає на кишкову мікрофлору, здатний забезпечити повне всмоктування вітамінів і корисних мінералів в кишечнику. Варто розуміти, що хоча медичні дріжджі і є безпосередніми «родичами» пивних і хлібних побратимів, але вони мають зовсім іншими властивостями, і при їх прийомі не відбувається набір ваги. L-цистеїн - серосодержащая амінокислота, що міститься у складі альфа-кератину (головного білка волосся). Якщо брати до уваги всі можливі речовини, які має сенс використовувати для поліпшення структури і росту волосся людини, саме L-цистеїн володіє найбільшим інтересом. Ця амінокислота відіграє головну роль у синтезі проколагену і кератину, вона бере участь в процесах спрямованих на формування тканин шкіри і волосся, надає стимулюючий вплив на абсорбцію цинку і заліза в кишечнику, володіє значними антиоксидантними властивостями. Кератин - це головний структурний білок волосся. Він перешкодить зневоднення волосся, здатний надати йому міцність, еластичність і здоровий вигляд. Пара-амінобензойна кислота (вітамін В10) - відіграє головну роль у процесах по розщепленню та утилізації білків, має потужну антиоксидантну дію. При її нестачі відзначається випадання і передчасне посивіння волосся. Її прийом разом з пантотенової кислотою (вітамін В5) уповільнює процес посивіння волосся. Показання до застосування: Дифузне випадання волосся негормональною етіології. Дегенеративні зміни структури волосся (внаслідок хімічної дії, пошкодження волосся сонячним та ультрафіолетовим випромінюванням). Порушення структури нігтів.

Препарат приймають під час їжі не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю рідини. Дорослим призначають по 1 капсулі 3 рази на добу, дітям старше 12 років - по 1 капсулі 1-2 рази на добу. Тривалість лікування визначається індивідуально. Середня тривалість лікування – 3-6 міс. Ефект помітний після першого тижня прийому.

Умови зберігання: при температурі не вище 25 °C.
Виробництво: Єгипет (за ліцензії Merz Pharmaceuticals GmbH Франкфурт Німеччина)
Якість єгипетської фарми на дуже високому рівні, так як за підробку лікарських засобів кримінальна відповідальність аж до довічного ув'язнення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари