Всі категорії
Додати товар

Asahi slim up slim strong fiber клітковина з молочнокислими бактеріями, нормалізує...

700 грн
Опис

Виробник Asahi
Країна виробник Японія
Властивості
живлення - 5000 мг дієтичної клітковини в 1 саше

Молочнокислі бактерії для підтримки та нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту.

Комплекс дієтичної підтримки: хітозан, екстракт білої квасолі, екстракт маллотуса японського, екстракт джімнема сильвестре, екстракт африканського манго, лікопін із томатів і вітаміни групи В.

Практично без смаку і запаху. Легко розчиняється в улюбленому напої: чаї, йогурті, соку, каві.

Клітковина життєво необхідна для правильної роботи шлунково-кишкового тракту. Харчові волокна благотворно впливають на процеси травлення, запобігають розладам і порушенням у роботі кишківника. Нестача клітковини в харчуванні призводить до порушення обміну речовин і різних паталогій.

Asahi Slim Up Slim Strong Fiber - це харчові волокна, отримані з рису, доповнені молочнокислими бактеріями і комплексом корисних речовин для здоров'я, нормалізації обміну речовин, схуднення і підтримки ваги.

Ретельно збалансована формула містить:

Нерозчинні харчові волокна з рису - уповільнюють швидкість перетравлення їжі, допомагають контролювати апетит, регулюючи відчуття насичення. Нормалізують перистальтику кишківника, запобігають закрепам і діареї. Посилюють моторику шлунка. Є пребіотиком - їжею для корисних бактерій.

Молочнокислі бактерії - допомагають відновити мікрофлору кишечника, пригнічують життєдіяльність патогенних мікроорганізмів. Покращують травлення, нормалізують метаболізм, завдяки чому легше перетравлюється білкова їжа і вуглеводи.

Хітозан здатний зв'язувати молекули жиру і вуглеводів у травному тракті. Жир, зв'язаний хітозаном, не засвоюється і швидко виводиться з організму. Харчові волокна сорбують жири, запобігають їхньому всмоктуванню та накопиченню в клітинах і тканинах, ефективно посилюють перистальтику кишківника, виводять харчові жири, шлаки та токсини, сприяють нормалізації мікрофлори кишківника, забезпечуючи відчуття ситості.

Екстракт білої квасолі містить фазеоламін, інгібітор травного ферменту α-амілази. Сприяє розщепленню вуглеводів і перешкоджає їх засвоєнню. Зменшує потяг до солодкого і знижує апетит. Крім того, екстракт квасолі сприяє спалюванню жиру навколо талії.

Екстракт маллотуса японського чинить антиоксидантну дію.

Екстракт джимнема сильвестре сприяє кращому засвоєнню глюкози, блокує абсорбцію цукру в шлунково-кишковому тракті, стабілізує рівень ліпідів у крові, запобігаючи розвитку серцево-судинних захворювань.

Екстракт африканського манго - один із найсильніших природних спалювачів жиру. Знижує рівень холестерину і нормалізує рівень цукру в крові.

Лікопін із томатів - потужний природний антиоксидант, що захищає клітини від пошкодження вільними радикалами. Зменшує рівень поганого холестерину, запобігає тромбозам.

Вітаміни групи В беруть активну участь у роботі клітин усього організму, покращують роботу нервової та серцево-судинної систем. Запобігають стресам і покращують настрій.

Рекомендоване застосування: 1 пакетик на день змішати з улюбленим напоєм.

Склад в 1 саше:

Харчові волокна - 0,30 г
Порошок спороутворювальних молочнокислих бактерій - 59 мг
Екстракт африканського манго - 300 мг
Хітозан - 50 мг
Екстракт білої квасолі - 4 мг
Екстракт маллотуса японського - 18 мг
Екстракт джимнема сильвестре - 2 мг
Лікопін із томатів - 500 мкг
Вітамін В1 - 8,9 мг
Вітамін В2 - 10 мг
Вітамін В6 - 9,6 мг

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари