Всі категорії
Додати товар

Шадбінду олія, дабур (shadbindu oil, dabur) 25 мл

104 грн
Опис

Виробник: Dabur
Тип виробу: Натуральні препарати

Кілька примірників у наявності

Склад: Эранда (корінь Ricinus communis), Тагаром (Valeriana wallichi), Шатапушпа (Anethum sova), Дживати (Dendrobium macrei), Расна (Alpina galanga), Саидхава (кам'яна сіль), Так (кора Cinnamomum zeylanicum), Виданга (Embelia ribes), Мадхуйастика (Glycerhisa glabra) і Шунти (Zingiber offcinale), змішані з кунжутним оліям і зварені в козячому молоці.

Застосування: приймається як Насйи (краплями в ніс) по 2-6 крапель при головних болях, гаймориті і фронтиті.

Протипоказання: психічні розлади, індивідуальна непереносимість препарату.

Масло Шатбінду-це суміш трав, настояних на кунжутному маслі. Дана комбінація трав в поєднанні з кунжутним оліям прекрасно впливає на гайморові пазухи носа, видаляючи надлишкову слиз, знімаючи запальні процеси, набряклість і головні болі, пов'язані з надмірним вмістом слизу у верхніх дихальних шляхах.
Профілактичний і лікувальний курс при використанні масла Шадбінду повинен становити не менше 2-3 тижнів, а іноді і більше, в залежності від тяжкості захворювання. При цьому рекомендується дієта, заспокійлива Капху ( слиз) - це суха, тепла їжа, зігріваючі спеції (піппалі, чорний перець, імбир, трикату, куркума та інші), гіркі смаки, зелень, мед і імбирний чай. Виключити з харчування необхідно слизеобразующіе продукти-цукор, дріжджове тісто, молоко. Зовнішньо добре використовувати ароматичні масла-евкаліпт і розмарин, обмежити споживання всіх видів рослинних і тваринних масел, за винятком кукурудзяного і гірчичного.
Обов'язково відновити вогонь травлення (Трікату або гарячі спеції), стежити за чистотою кишечника (використовувати Трифалу), а для більш швидкого ефекту можна вживати хороші легеневі тоніки - Чаванпраш, Агастья Харітакі, Васавалеха, Моніка Авалеха та інші.

Безцінний дар аюрведи - олія Шадбінду-прекрасний засіб проти головних болів, викликаних застоєм у верхніх дихальних шляхах, хронічного і гострого гаймориту, деяких різновидів нежиті і бронхіту.

Примітка: для більш кращого ефекту рекомендується використовувати олія Шадбінду за наступною схемою-опустити голову вертикально нижче пояса і закапати в кожну ніздрю по 3-6 крапель дорослим і по1-2 краплі дітям - до 6 років, потім лягти на 2-3 хвилини на спину і відпочити.

Препарат повністю натуральний і не викликає алергії.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари