Всі категорії
Додати товар

Трифала чурна, бадьянатх (triphala churna, badyanath) 100 грам.

136 грн
Опис

Виробник: Baidyanath
Тип виробу: Натуральні препарати

Кілька примірників у наявності

Трифала Чурна Байдьянадх, Гудкэр - Triphala churna, Baidyanath, GoodCare

Якщо ви неправильно поводилися зі своїм тілом протягом багатьох років, то вам треба видалити багато шарів ами (токсинів). Кожен шар необхідно спочатку розпушити, потім його можна буде розчинити і вивести з організму. Навіть якщо б було можливо вивести всю АМУ (токсини) відразу, це було б нерозумно, оскільки ваші органи виділення могли б не впоратися з усіма токсинами, і організм виявився б серйозно розбалансованим. Крім того, ваш організм так довго носив в собі ці токсини, що вони стали брати участь в його метаболічній рівновазі. Він буде чинити опір будь-яким революційним змінам, тому що відчуває, як з-під нього витягують його метаболічний килим, особливо якщо у вашій Конституції або стані багато виробляє страх вати.

Методи очищення товстого кишечника (такі як клізми) можуть принести користь, звільняючи організм від забруднень, але при надмірному вживанні здатні викликати серйозні порушення вати, так як виснажують організм, нічого не даючи натомість. Оскільки Вата породжує страх, організм буде чіплятися за залишилася Аму зі зростаючим завзятістю. Ваш організм потребує впевненості. Щоб Ваше очищення було успішним, він повинен бути готовий звільнитися від накопичених токсинів. Поступове і неквапливе очищення завжди дає найкращі результати.

Зайва старанність при очищенні може ще глибше загнати Аму в тканини. Наприклад, надлишок гарячої, гострої їжі або таких трав, як часник і червоний перець, надмірні фізичні навантаження і придушення емоцій, можуть в тій же мірі заважати процесу очищення, як і більш очевидні порушення цього процесу, наприклад, стримування природних потреб, неправильні харчові поєднання і безконтрольне споживання збуджуючих речовин на зразок алкоголю і кофеїну. Хоча це може набриднути і виснажити ваше терпіння, ви повинні проводити очищення з тією швидкістю, яка оптимальна для вашого організму. Трифала здатна поступово і м'яко очистити і омолодити шлунково-кишковий тракт, поліпшивши вашу здатність живити дхату (тканини).

Діючих компонентів Трифала Чурни-три: взяті в однаковій пропорції сушені плоди амалакі (Terminalia emblica), Харітакі (Terminalia hebula) і Бабхітакі (Terminalia belerica). Особливість плодів Амалаки і Харитаки в тому, що вони володіють п'ятьма смаками з шести можливих, що забезпечує цим рослинам звання "царів лікарських рослин". Саме завдяки цьому вони здатні регулювати баланс внутрішніх складових організму і лікувати більшість захворювань. Трифала - дуже давня Аюрведична формула, описана в Чарака самхіті і в Аштаганга Хрідайам. Вагбхата пише:"ці три плоди разом (амалакі, Харітакі і Бабхітакі) суть Трифала".

Основний смак плоду амалакі кислий, але він має також вторинні солодкий, гіркий, гострий і терпкий смаки. Він приводить в рівновагу всі три доші, але найкращим чином контролює Пітту. Один плід амалакі розміром зі сливу містить в 20 разів більше вітаміну С, ніж апельсин, причому вітамін знаходиться в стійкій до впливу тепла формі і зберігається в процесі сушіння або приготування на вогні. Амалакі застосовується головним чином при підвищеній кислотності і хворобах печінки. Це чудовий омолоджуючий засіб, який знімає втому, покращує розумові здібності, циркуляцію крові, підсилює вогонь травлення і функції виділення. Одне з її санскритських назв- "годувальниця", що говорить про ту турботу, з якою вона зцілює тіло і розум.

Основний смак плоду Харитаки-терпкий, але присутні також солодкий, кислий, гіркий і гострий смаки. Він приводить в рівновагу всі три доші, але найкращим чином впливає на Вату. Він очищає шлунково-кишковий тракт від застарілих скупчень ами і тонізує товсту кишку. Живить тканини мозку і нервової системи, очищає слизові оболонки і мембрани, регулює функцію товстої кишки, покращує травлення, сприяє збільшенню тривалості життя, підсилює голос і зір. Харітакі підвищує інтелект і наділяє мудрістю.

Основний смак плоду Бібхітакі теж терпкий; вторинні смаки - солодкий, гіркий і гострий. Він приводить в рівновагу всі…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари