Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Магній + кальцій + д3, таблетки 45 шт., 95 г. товар з німеччини.

180 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип продукту: Інший продукт

Кілька примірників у наявності

Magnesium + Calcium + D3 (коробка) 45 табл.

Магній + Кальцій + D3, таблетки 45 шт., 95 г

Інформація про товар: у збалансованому співвідношенні доз 2:1: 500 мг кальцію + 250 мг магнію з 10 мкг вітаміну D3.

Підтримує роботу м'язів і збереження кісток*.

Під час важких фізичних навантажень організм більшою мірою потребує мінералах магнію та кальцію. Якщо їх недостатньо в організмі, це негативно впливає на роботу організму. *Mivolis Magnesium + Calcium + D3 сприяє задоволенню вашої щоденної потреби в мінеральних речовинах і таким чином підтримує м’язи, нерви та кістки. Магній сприяє нормальному функціонуванню м'язів і нервів, а також підтримує нормальні кістки. Кальцій необхідний для підтримки здоров'я кісток і сприяє нормальній роботі м'язів. Вітамін D3 сприяє нормальному засвоєнню і використанню кальцію, а також підтримці здорових кісток і зубів.

Інструкції щодо зберігання: Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці. Зберігати в прохолодному, сухому та захищеному від світла місці. Цей продукт не підходить для дітей та молоді.

Інструкція із застосування: Приймати по 1 таблетці на день, запиваючи рідиною (наприклад, 1/2 склянки води). Не можна перевищувати рекомендовану добову дозу. Може мати проносну дію. У разі порушення функції нирок перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем.Уникайте інших джерел магнію або продуктів, збагачених магнієм. Не приймайте будь-які інші харчові добавки, що містять кальцій Цей продукт не підходить для дітей та підлітків. Дієтичні добавки не повинні використовуватися як заміна різноманітного та збалансованого харчування та здорового способу життя.

Зроблено в Угорщині, карбонат кальцію, оксид магнію, карбонат магнію та холекальциферол з країн ЄС та інших країн

Точне позначення продукту: Дієтична добавка з магнієм, кальцієм і вітаміном D3

Склад: карбонат кальцію; оксид магнію; карбонат магнію; Наповнювач: целюлоза мікрокристалічна; міцність; наповнювач: сорбіт; холекальциферол (вітамін D3); Розділювальний агент: магнієві солі жирних кислот, тальк; Покриття: полівініловий спирт, поліетиленгліколь.

Зроблено в Угорщині

Термін придатності до 01.2024

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари