Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Цитрат магнію, гранулят 20 стіків, 120 г. товар з німеччини.

250 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип продукту: Інший продукт

Кілька примірників у наявності

Magnesium-Citrat 400 mg (коробка) 20 стіків. Цитрат магнію, гранулят 20 стіків, 120 г

Особливості продукту: без глютену, без лактози, веганський, вегетаріанський.

Інформація про товар:

400 мг чистого цитратного магнію
Магній підтримує м'язи і нерви
Ідеально підходить для спортивних людей
Гранули розчинити і випити
З фруктовим смаком апельсина
Цитрат магнію Mivolis з фруктово-апельсиновим смаком містить чистий цитратний магній. Цитрат магнію є особливо сприятливою для організму формою магнію, оскільки він зустрічається безпосередньо в організмі людини в тій самій формі. Тому він може добре засвоюватися організмом. Магній є важливим мінералом, який не може вироблятися організмом самостійно. Він міститься в кістках, зубах і м’язах, серед іншого, і виконує численні функції в організмі людини. Магній сприяє нормальній роботі м'язів і нервів, а також нормальному енергетичному обміну. Крім того, він сприяє зменшенню втоми та втоми, а також нормалізує електролітний баланс організму. Особливо при інтенсивних фізичних навантаженнях, таких як спорт, може виникнути підвищена потреба в магнії.

Інструкції щодо зберігання: Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці. Зберігати при температурі нижче 25°C, у сухому та захищеному від світла місці.

Інструкція із застосування: Розчиніть один пакетик у склянці води (200 мл) і випивайте один раз на день. Не можна перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичні добавки не є заміною різноманітного та збалансованого харчування та здорового способу життя. Цей продукт не підходить для дітей та молоді. Може мати проносну дію. При порушенні функції нирок перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем. Уникайте інших джерел магнію або продуктів, збагачених магнієм.

Інгредієнти: Цитрат магнію, підкислювач лимонна кислота, наповнювач ізомальт, регулятор кислотності натрію гідрокарбонат, ароматизатор, мальтодекстрин, порошок буряка, підсолоджувачі цикламат натрію та сахарин натрію, барвник рибофлавін-5'-фосфат.

Зроблено в Німеччині.
Вжити до 10.2024

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари