Всі категорії
Додати товар

Wellwoman original vitabiotics вітаміни та мінерали для жінок 60 таблеток

520 грн -4% 500 грн
Опис

Wellwoman містить низку поживних мікроелементів для всебічної поживної підтримки, включаючи вітаміни B6, B12 та залізо, які сприяють нормальному виділенню енергії. Фолієва кислота, пантотенова кислота та вітамін B12 корисні для зниження втоми та втоми.

Олії примули вечірньої та зірочків входять до складу Wellwoman разом з широким спектром поживних речовин та мікроелементів для підтримки областей здоров'я, що становлять найбільший інтерес для жінок. Формула містить вітамін B6, який бере участь у регуляції гормональної активності, а також залізо, необхідне для нормального утворення еритроцитів та гемоглобіну, що є важливим фактором під час місячного циклу. • Добавка включає 400 мг фолієвої кислоти, яка є незамінною під час вагітності, а також якщо ви плануєте вагітність або є ймовірність, що ви можете завагітніти.

Wellwoman містить селен та цинк, які підтримують нормальну функцію імунної системи.

Вітаміни B6 та B12 також важливі для нормального функціонування нервової системи.

До складу входить вітамін С, оскільки він сприяє нормальному утворенню колагену для нормального функціонування шкіри. Колаген – це речовина, яка надає шкірі еластичність. Плюс біотин, ніацин (віт. B3), цинк та рибофлавін (віт. B2) сприяють підтримці здоров'я шкіри. Цинк та біотин є поживними речовинами, які підтримують здорове зростання волосся та нігтів.

Склад:
Олія зірчастої квітки 100 мг

Олія вечірньої примули 100 мг

Цитрусові біофлавоноїди 10 мг

Бета-каротин 2 мг

П.А.Б.А. 30 мг

Вітамін D (як D3 400 МО) 10 мг

Вітамін Е 30 мг

Вітамін До 90 мг

Вітамін С 60 мг

Тіамін 10 мг

Рибофлавін 5 мг

Ніацин 30 мг

Вітамін B6 10 мг

Фолієва кислота 400 мг

Вітамін B12 20 мг

Біотин 50 мг

Пантотенова кислота 6 мг

Магній 100 мг

Залізо 12 мг

Цинк 12 мг

Мідь 1500 мг

Марганець 2,5 мг

Селен 100 мг

Хром 50 мг

Спосіб застосування:
Приймайте по одній капсулі на день під час основного прийому їжі. Проковтнути повністю, запивши великою кількістю води. Чи не розжовувати. Не перевищуйте рекомендовану дозу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари