Всі категорії
Додати товар

Селен, 100 мкг, сша, 100 таблеток

260 грн
Опис

Now Foods Селен, 100 мкг, 100 таблеток

Виробництво США.

Селен — незамінний мікроелемент!

Селен можна отримати тільки з їжею або добавками. Він є потужним антиоксидантом і захищає організм від шкідливих вільних радикалів, підтримуючи у такий спосіб імунну систему.

Брак селену в організмі може проявлятися в такий спосіб:

- м'язова слабкість;
- хронічна втома;
- випадання волосся;
- безпліддя;
- ослаблений імунітет.

У разі проблем із травленням можливе погіршення засвоєння селену. Відповідно, зростає ймовірність його дефіциту.

Здоровий і міцний імунітет необхідний для боротьби з будь-якими бактеріями та вірусами. Із селеном зв'язані понад 30 селенопротеїн, які виконують функцію захисту від оксидантів у межах загальної імунної реакції організму.

Крім того, селен продемонстрував протизапальні, противірусні та антибактеріальні властивості, які також безпосередньо впливають на запалення й імунну реакцію.

Дефіцит селену безпосередньо пов'язаний із ризиком вірусних інфекцій. Брак селену в організмі може призвести до посилення оксидативного стресу і, відповідно, запалення.

Дослідження показують, що завдяки своїм антиоксидантним властивостям селен може мати ключове значення для роботи щитоподібної залози та вироблення її гормонів. У дорослих концентрація селену на один грам тканини максимальна саме в щитоподібній залозі. У дослідженнях низький рівень селену був характерний у разі аутоімунних захворювань щитоподібної залози, включно з тиреоїдитом Хашімото, гіпотеріозом, раком щитоподібної залози та її збільшенням.

Розмір порції 1 таблетка містить:

- Селен (елементарний) (з 20 мг L-селенометіоніну) 100 мкг.

Рекомендації щодо застосування:

Приймати по 1 таблетці 1-2 рази на день під час їди.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари