Всі категорії
Додати товар

Підтримка під час менопаузи 21st century "estro support max + energy" (30 таблеток)

450 грн
Опис

Підтримка під час менопаузи, 21st Century "Estro Support Max + Energy" — це суміш чистих рослинних екстрактів, для того, щоб відчувати в собі заряд бадьорості й енергії та насолоджуватися повноцінним життям.

Менопауза — природний етап у житті жінки, проте важкість симптомів дефіциту статевих гормонів неабияк знижують якість життя і перетворюють цей період на своєрідну хворобу.

Призначено для жінок, які відчувають дискомфорт, пов'язаний із менопаузою та постменопаузою. Estro Support Max + Energy продемонстрував здатність усувати припливи, нічне потовиділення, порушення сну, нервозність і труднощі з підтримкою гарного настрою під час менопаузи.

Природні компоненти препарату сприяють відновленню нормального гормонального балансу в організмі жінки в період клімаксу, знижують ризик розвитку гормонозалежних і онкологічних захворювань жіночої статевої сфери. Чинять седативну дію, покращує сон і психоемоційний стан, підвищує стійкість організму до стресу, сприяє усуненню характерних для клімактеричного періоду емоційної лабільності, дратівливості, нервозності.

Корисні властивості комплексу:
* усуває припливи;
* знижує нічне потовиділення;
* бореться з порушеннями сну;
* знижує нервозність і дратівливість;
* покращує настрій.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
aswet
aswet
Супер-продавець
Слов'янськ
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари