Всі категорії
Додати товар

Physiomer normal jet фізіомер нормал джет 135 мл

650 грн
Опис

Очищає і зволожує носові пазухи, заспокоює подразнену слизову носа.
Для дорослих і дітей від 6 років.

PHYSIOMER Normal Jet зволожує та очищає носові пазухи. PHYSIOMER Normal Jet випускається у вигляді спрею, що ефективно видаляє рідкі виділення.

PHYSIOMER Normal Jet можна використовувати для:

Поліпшення дихання: + 45%.
Зменшення назальних симптомів
Поліпшення загального самопочуття
Зниження залежності від ліків
Щоденної гігієни носових пазух
Активного захисту від застудних захворювань, знижуючи їх захворюваність удвічі
Формула 100% морської води: ексклюзивний виробничий процес гарантує, що PHYSIOMER зберігає всі переваги морської води Сен-Мало для здоров'я, а також високий вміст мінералів і мікроелементів. Розчин PHYSIOMER заспокоює подразнену слизову носа і має кращі лікувальні властивості, ніж звичайні фізіологічні розчини.

Розпилення струменем: ефективно знімає скупчення слизу в носі та видаляє небажані частинки.

Доведено, що він ефективний проти всіх синоназальних симптомів, пов'язаних із застудою, і як щоденний очищувальний засіб.

За щоденного використання усуває пил, алергени та хвороботворні мікроорганізми. Зволожує слизову носа. Ефективно захищає від застуди, грипу та алергічного риніту.

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ ТА РЕКОМЕНДОВАНІ ДОЗИ:

PHYSIOMER Normal Jet спеціально адаптований навіть до найтендітнішої слизової оболонки носа. Тому безпечно використовувати кілька разів на день як дорослим, так і дітям старше 6 років.

Нежить, спричинений застудою або ринітом: використовуйте від 4 до 6 разів на день, щоб очистити носові пазухи та відновити дихання через ніс у разі застуди, ринофарингіту, грипу та інших форм риніту.
Профілактична щоденна гігієна: використовуйте один або два рази на день.
СКЛАД:
100% натуральна морська вода.

Без консервантів і хімічних добавок.

Стерильний. Фізіологічний pH, спеціально адаптований до слизової оболонки носа. Ізотонічний, з концентрацією, еквівалентною 9 г/л загальних солей, як в організмі людини.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize