Всі категорії
Додати товар

Physiomer baby фізіомер бебі спрей для носа 115 мл єгипет

670 грн
Опис

Запобігання ЛОР-ускладнень, щоденна гігієна, зниження захворюваності на застуду, видалення пилу, алергенів, забруднень і хвороботворних мікроорганізмів (віруси, бактерії), полегшення сякання.
Для малюків від народження

PHYSIOMER Baby - найкращий друг молодої мами. Він підходить для маленького носа вашої дитини з моменту її народження: очищає і зволожує носові пазухи малюків. Він також ідеально підходить для маленьких дітей до 2 років.

PHYSIOMER Baby має м'який наконечник, що виключає ризик отримання травм, а процес очищення носа більш щадний і зручний для дітей!

Формула 100% морської води: ексклюзивний виробничий процес гарантує, що PHYSIOMER зберігає всі переваги морської води Сен-Мало для здоров'я, а також високий вміст мінералів і мікроелементів. Розчин PHYSIOMER заспокоює подразнену слизову носа і має кращі лікувальні властивості, ніж звичайні фізіологічні розчини.

Доведено, що він знімає всі назальні симптоми, пов'язані із застудою і ринофарингітом.

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ:
Покращення дихання до 45%.
Запобігання ЛОР-ускладненням
Щоденна гігієна
Зниження захворюваності на застуду вдвічі
Видалення пилу, алергенів, забруднень і хвороботворних мікроорганізмів (віруси, бактерії)
Полегшення сякання, зробивши його більш природним і приємним
СКЛАД:
Формула 100% морської води.

Нерозбавлений та ізотонічний розчин морської води (еквівалент 9 г/л NaCL). Стерильно. Не містить консервантів і газу.

ПОКАЗАННЯ ТА РЕКОМЕНДОВАНІ ДОЗИ
Очищення дуже важливе для немовлят, які дихають майже виключно через ніс. Рекомендується щоденне очищення, щоб полегшити дихання. До того ж це дуже ефективний засіб профілактики. Фактично, всі верхні дихальні шляхи пов'язані між собою, тож звичайна застуда чи напад ринофарингіту можуть вплинути на вуха (отит) або легені (бронхіт).

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ ТА ДОЗУВАННЯ:
Нежить або закладеність носа, спричинені застудою або ринофарингітом:

Використовуйте від 4 до 6 разів на день протягом 1-2 секунд у кожну ніздрю, щоб очистити ніс і відновити дихання через ніс у разі застуди, ринофарингіту та інших форм риніту.

Якщо у вашої дитини закладений ніс, не бійтеся використовувати його щогодини, щойно з'являться перші ознаки закладеності носа (відчуття поколювання).

Профілактична щоденна гігієна:

Використовуйте один або два рази на день протягом 1-2 секунд у кожну ніздрю, щоб полегшити сякання і запобігти ЛОР-ускладненням (отит, інфекції інших органів дихання, таких як глотка і бронхи).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари