Всі категорії
Додати товар

Bendax сироп від паразитів бендакс 60 мл

380 грн -8% 350 грн
Опис

Bendax «бендикс» — ефективний засіб у формі сиропу проти боротьби від більшості паразитів. Бендакс очистить організм дитини від глистів, личинок, лямбдій, хламідій та інших шкідників. Має загальнозміцнювальний ефект на весь організм.

Склад і форма випуску

Препарат представлений як продукт єгипетського виробника SIGMA та постачається в різні країни. Засіб позиціюється антигельмінтиком із вмістом лікарських трав, що мають протипаразитарний ефект.

 Препарат реалізується як сироп об'ємом 60 мл. У 10 мл сиропу міститься 400 мг альбендазолу. Допоміжними компонентами суспензії входять макро Гол 400, гліцерин, бензойна кислота, ванілін, ароматизатор із запахом апельсина, очищена вода. Лікарство має приємний смак.

Показання до застосування

Препарат призначається у разі таких інфекцій:

нематоди: гостриці, аскариди, вологоголовки, анкілосоти;
цестоди: ехінококі, свинячий, карликовий і бичий ланцюги;
цестоди змішані гельмінтози;
найпростіші: лямблії.
Інструкція із застосування

Приймати дітям від 7 років двічі на добу під час приймання їжі по 5-8 мг. Сироп можна пити як із водою, так і без неї. Перед застосуванням сиропу обов'язково потрібно струшувати. Загальна тривалість терапевтичного курсу становить один флакон. Крім лікування, Бендикс можна використовувати для профілактики. Для цього його краще приймати в осінній і весняний період в аналогічній, як і для лікування, дозі.

Показання до застосування: 

· Для шлунка та кишківника

· Протиопаразитарний

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marsaalam
Hurghada
Супер-продавець
Київ
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари