Всі категорії
Додати товар

Artrocare (артрокар) відновлення суглобів, 20 капс

299 грн
Опис

ArtroCare - натуральний комплекс. Препарат має природний склад і спрямований на зміцнення та повне відновлення суглобів, а також на поліпшення процесів, що впливають на їх функціонування. Він допомагає знижувати запальні процеси, покращує кровообіг та інші обмінні процеси, включаючи вироблення синовіальної рідини.
   Препарат можна використовувати як профілактично, так і для повноцінного курсу лікування. При незначних порушеннях або як профілактичний захід, він здатен знімати запальні процеси і боротися з агресивними бактеріями. Також сприяє поліпшенню вироблення синовіальної рідини, що допомагає запобігти зношуванню та пошкодженню суглобів.
   Для хвороб, таких як ревматизм, артрит, остеопороз або артроз, препарат забезпечує зниження запальних процесів і сприяє відновленню пошкоджених тканин.
   Активні компоненти сприяють регенерації, що допомагає запобігти деструкції і деформації хрящових тканин.
   Окрім основної мети, препарат допомагає покращити інші обмінні процеси в організмі, включаючи кровообіг. Також має здатність до додаткового очищення і тонізації.

   Складі: глюкозамина гидрохлорид, хондроитинсульфат, мкц, коллаген, проэгликан, гиалуроновая кислота, альфа-артроферол, сера, селен, диацереин, фосфор, магний, ниацин, витаминный комплекс.

   Рекомендації що до застосування: 1 пігулка вранці, 1 пігулка ввечері запиваючи 100 мл рідини Рекомендований курс 30 днів.

   Протипоказання: вагітним, годуючим грудьми, дітям до 16 років, людям схильним до тяжких серцевих захворювань, людям із індивідуальною чутливістю на діючі компоненти.

   *Не є лікарським засобом. Всі результати індивідуальні для кожного організму. Перед прийманням проконсультуйтеся з лікарем.

Виробник: Ізраїль

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари