Всі категорії
Додати товар

Artroxen forte (артроксен форте) для відновлення суглобів, 20 капс

275 грн
Опис

Artroxen forte (20шт) призначенний для зміцнення і повного відновлення суглобів, і процесів, що впливають на них.
   Прибирає запальний процес, покращує кровообіг і інші обмінні процеси, в тому чіслі і вироблення синовіальної рідини.
   Препарат можна приймати як з метоюпрофілактики, так і повним курсом.
   При незначних порушеннях або ж профілактиці, знімає запальні процеси і агресивні бактерії. Також відбувається поліпшення вироблення синовіальної рідини, щоб запобігти перетирання і руйнування суглобів.
   При боротьбі з такими хворобами як ревматизм, артрит, остеопороз або артроз, відбувається усунення присутніх запальних просесів і нормалізується стан пошкодженних тканин. Активні компоненти проводять регенерацію, після чого забирається деструкція і деформація хрящових тканин.
   Крім основної своєї задачі, продукт дозволяє поліпшити й інші обмінні процеси організму, в тому чіслі кровообіг. Також відбувається додаткове очищення та тонізування.

   Склад: гідрохлорид глюкозаміну, сульфат хондроітину, колаген, проеглікан, гіалурована кислота, альфа-артроферол, сірка, селен, діацереїн, фосфор, магній, ніацин, комплекс вітамінів.

   Спосіб застосування: 1 капсула вранці, 1 ввечері запиваючи 100мл рідини. Рекомендованний курс 30 днів.

   Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів, діти, вагітні, жінки, що годують немовля, людям схильним до тяжких серцевих захворювань.

   *Не є лікарським засобом. Всі результати індивідуальні для кожного організму. Перед прийманням проконсультуйтеся з лікарем.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари