Всі категорії
Додати товар

Арофорте для серцево-судинної системи, 30 капс

99 грн
Опис

АроФорте - капсули які сприяють нормалізації артеріального тиску відповідно до вікової норми незалежно від причин, що спровокували порушення. Не тільки ефективно борються із захворюванням, але й сприяють повному оздоровленню організму.

   Препарат «Арофорте» приводить до норми артеріальний тиск, зміцнює судини, запобігає утворенню тромбів, очищає клітини та тканини від шлаків та токсичних речовин, виводить надлишок холестерину. У комплексі активні компоненти зміцнюють серцевий м'яз, нормалізують серцевий ритм, покращують загальні показники життєдіяльності організму. Засіб ефективний при ішемічній хворобі серця, вегетосудинної дистонії, тахікардії, аритмії та інших патологіях. Також нерідко застосовується з метою профілактики розвитку небезпечних захворювань, може використовуватись у післяопераційний період для полегшення стану.

   Основні компоненти:
Ягоди чорниці – зміцнюють судини, покращують кровообіг, надають потужну антиоксидантну дію, попереджають ризик тромбоутворення та ішемічних порушень;
Кора модрини сибірської – нормалізує рівень холестерину, сприяє очищенню судин та профілактиці утворення тромбозу;
Живиця модрини – знижує та стабілізує артеріальний тиск, виводить надлишки рідини, усуває набряки;
Мумія алтайське очищене – сприяє виведенню токсинів та очищенню судин, нормалізує процеси обміну та роботу ЦНС;
Тіамін (вітамін B1) – покращує роботу судин і серця, знімає судинний спазм, зміцнює імунітет, захищає від стресів, стимулює вироблення функціональних кровоносних клітин.

   Спосіб застосування:
Приймати по одній капсулі Арофорте двічі на день, запиваючи достатньою кількістю води.
Процедуру повторюють щодня протягом місяця.
Потім для закріплення результату та з метою профілактики курс повторюють.

   *Не є лікарським засобом. Всі результати індивідуальні для кожного організму. Перед прийманням проконсультуйтеся з лікарем.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари