Всі категорії
Додати товар

Рідкий вітамін c апельсиновий аскорбінова к. для дітей california

220 грн
Опис

Вітамін C — це незамінний вітамін, який є важливою частиною здорового раціону, особливо для дітей. Рідкий вітамін C від California Gold Nutrition KIDS допомагає дітям легко отримувати щоденну дозу вітаміну C, який допомагає підтримувати імунну систему*.

Переваги рідкого вітаміну C для дітей

Наш рідкий вітамін C — це чудовий спосіб для дітей отримати переваги вітаміну C. Як незамінна поживна речовина вітамін C відіграє багато важливих ролей в організмі та відомий своєю здатністю підтримувати імунну систему*. Ця додаткова підтримка імунітету завдяки вітаміну C може сприяти зміцненню здоров’я дітей*. Вітамін C не тільки є поживною речовиною для підтримки імунітету, а й діє як антиоксидант, який може захистити організм від шкідливих речовин, що називають вільними радикалами*.

Рідкий вітамін C від California Gold Nutrition KIDS містить наш Gold C™ — вітамін C класу USP, якість якого перевіряється на відповідність суворим стандартам. Це смачний і зручний спосіб додати більше вітаміну C до раціону дитини!

Рекомендації із застосування
Дітям від 4 років приймати по 1 чайній ложці щоденно, незалежно від споживання їжі. Рекомендовано приймати згідно з рекомендаціями кваліфікованого медичного працівника.

Перед застосуванням добре збовтати. Найкраще змішувати з улюбленим напоєм дитини або чистою водою.

Інші інгредієнти
Основні інгредієнти:
Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари