Всі категорії
Додати товар

Swanson мелатонін посиленої дії, 5 мг, 60 капсул

265 грн
Опис

Опис

Здоровий сон
5 мг в 1 капсулі
Дієтична добавка
Сприяє здоровому циклу сну/неспання
Може відновити нормальний режим сну
Підтримка спокійного нічного сну
Якість, підтверджена наукою, з 1969 року
Не можете заснути? Відновіть графік сну та неспання за допомогою мелатоніну посиленої дії від Swanson. Кожна капсула містить підвищену кількість мелатоніну (5 мг), який допомагає відновити нормальний режим сну.

Отже, що таке мелатонін? Це гормон, який природним чином виробляється шишкоподібною залозою та подає сигнал організму, коли час спати. На жаль, його вироблення може порушуватися через кілька факторів, зокрема вік, подорожі, змінну роботу тощо. Додавання добавки з мелатоніном до нічного режиму може сприяти підтримці нормального рівня цього гормону в організмі, щоб ви могли отримати необхідний відновлювальний сон.

Дослідження показали, що від 1 до 5 мг мелатоніну на день можуть підтримувати здоровий циркадний ритм, покращувати якість сну та допомагати вам довше спати. Swanson пропонує широкий спектр ефективних добавок із мелатоніном — від дози 500 мкг для тих, хто тільки починає його приймати, до нашого засобу потрійної сили дії із 10 мг для тих, хто потребує додаткової підтримки. Знайдіть те, що підходить саме вам, і вирушайте до країни мрій.

Рекомендації із застосування

Приймати як дієтичну добавку по одній капсулі, запиваючи водою, за півгодини до сну.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ilonalas
ilonalas
Супер-продавець
Кременчук
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари