Аодзір зелений сік із пагонів молодого ячменю 100%, Yamamoto Kanpo (44 стики)
Японський Аодзу – — це зелений сік різних рослин, багатий на вітаміни, мінерали, амінокислоти та мікроелементи, велику кількість клітковини.
Аодзу – — це прекрасна альтернатива хімічним вітамінним комплексам.
Відомий японський фармацевт і доктор Йошихіде Хагівара присвятив десятки років дослідженням зелені ячменю. Жодна з досліджуваних ним рослин не могла зрівнятися з кількістю вітамінів і мінералів, порівнюючи з ячменем. Доктор розробив унікальний метод сушіння соку молодої зелені, за якої зберігаються всі корисні властивості рослини та надходять прямо в організм людини. Хагівара запатентував цей метод, за що здобув престижну нагороду у сфері науки та технологій.
У Японії Аодзіру п'є практично кожен мешканець. Добавка така популярна, що 2012 року Аодзіру в Японії було продано на 500 млн доларів. Сировина для Аодзіру вирощують в екологічно чистих районах, на півдні країни.
Молоді пагони ячменю мають весь набір потрібних людині вітамінів, мінералів, мікро- макроелементів, комплексом СОД — група антиоксидантних ферментів, що блокує ракові клітини в організмі, а також пов'язана з довголіттям, незамінними амінокислотами. На відміну від звичайних хімічних вітамінних комплексів, в Аодзу вони збережені в натуральному вигляді.
Корисні властивості напою Аодзу:
- — є профілактикою проти раку, серцево-судинних захворювань і передчасного старіння.
- наявність заліза та хлорофілу сприятливо позначається на роботі кровоносної системи, завдяки чому кисень надходить до всіх органів;
- - усуває неприємний запах тіла та з рота;
- - сприятливо впливає на імунітет, загоєння ран і виразок;
- - робить шкіру молодшою, покращує колір обличчя, допомагає в боротьбі з акне, оздоровлює нігті та волосся;
- - завдяки великій кількості клітковини – покращує метаболізм, позбавляє закрепів, природно нормалізує вагу;
- - підтримує кислотно-лужний баланс в організмі;
- - є багатим джерелом кальцію, зміцнює кістки та зуби;
- - виводить токсини та шлаки з організму;
- - підвищує розумову працездатність, фізичну та психічну стійкість;
- - завдяки великій наявності хлорофілу, склад якого практично однаковий із гемоглобіном, очищає й оновлює кров;
- — має сильний протизапальний ефект.
Ячмінний сік Аодзу рекомендовано вживати:
- - вагітним жінкам, дітям і літнім;
- - людям із підвищеним холестерином і черевним жиром (внутрішнім);
- - діабетикам і тим, хто страждає на перепади артеріального тиску;
- - усім, хто не має можливості щодня харчуватися свіжими овочами;
- - особам з ослабленим імунітетом, фізичною слабкістю, розумовою напругою;
- - Тим, хто проживає в умовах холодного климата.
-
- Склад: В одному пакетику міститься — білок 0.891g, ліпідні жири 0.204 g, вуглеводів 0.378 р., загальна дієтична клітковина 1.416 г, розчинні у воді харчові волокна 0.078 г, нерозчинних харчових волокон 1.338 г, 3.36 мг. натрію; вітаміни: В1 0.02 мг, B2 0.04 мг, B6 0.02 мг, B12 0.02 мкг, С 2 мг, Е 0.4 мг, К 111 мкг, 0.13 мг. пантотенової кислоти 0,06 мг, каротин 525 мкг, фолієва кислота 12 мкг, ніацин 0.1 мг, кальцію 9 мг, магнію 5 мг, калію, 12.3 мг. фосфору, 0.126 мг цинку, мідь 0.03 мг, залізо 1,3 мг, марганець 0.1 mg, селен 0.162 μg, хром 9.3 ppm, йод 0.78ppm, 102 мг аспарагінової кислоти, аланін 54 мг, 48 мг аргініну, ізолейцин 36, 45 мггліцину, гламіну, гламінову кислоту 116, 1, 1, цистина 11 мг, треонін 39 мг, 39 мг серин, тирозин 26 мг, триптофан 14 mg, валін 48 мг, гістидин 19 mg, фенілаланін 45 мг, 39 мг протілен, метіонін 17 mg, лізин 48 мг, лейцин 75 мг, октакозанол 0.6 мг, катехін загальне mg, 99 мглюконату, поліфеноли 29.4mg, хлорофіл 24.7mg%, лютеїн 1.6 mg СОД 1380 одиниць, ç-аміномасляної кислоти 1.4mg, β-глюкан 459 mg.
- Як приймати сік Аодзу:
- - У день вживати по 1-2 стики.
- - Порошок розфасований у стики (пакетики) по 3 грами.
- - Розвести в 100-200 мл. теплого мо