Всі категорії
Додати товар

D-vitum forte max 4000. вітамін д3 витамин д3

650 грн
Опис

Вітамін D бере участь у багатьох процесах в організмі. Він допомагає підтримувати здоров'я кісток, зубів та необхідний рівень кальцію в крові. Підтримує правильне функціонування м'язів та імунної системи. Він допомагає у правильному засвоєнні/використанні кальцію та фосфору, а також бере участь у процесі поділу клітин.

Організм виробляє вітамін D шляхом синтезу шкіри під впливом ультрафіолетового випромінювання. Однак використання кремів з УФ-фільтрами, дуже мале перебування на сонці та низька доступність сонячного світла в наших широтах у період з осені по весну обмежують здатність виробляти вітамін D у клітинах. Тому важливо забезпечити його достатньою кількістю з їжею.

Продукт містить лляну олію з високим вмістом омега-3 жирних кислот, у тому числі альфа-ліноленової кислоти (ALA). Альфа-ліноленова кислота допомагає підтримувати належний рівень холестерину в крові. Сприятливий ефект настає при вживанні 2 г АЛК щодня.

заявка

Препарат призначений для здорових дорослих старше 75 років з метою доповнення раціону вітаміном D3 та омега-3 жирними кислотами.

Рекомендована доза

Здорові дорослі старше 75 років – по 1 капсулі на день після їди. Не перевищуйте рекомендованої добової норми. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Для підтримки хорошого здоров'я потрібне збалансоване харчування та здоровий спосіб життя.

складові

Олія насіння льону з високим вмістом лінолевої кислоти (Linum usitatissimum), холодного віджиму, желатин (компонент оболонки), зволожувач: гліцерин, холекальциферол (вітамін D3).

Добова доза (1 капсула) містить:

100 мкг (4000 МО, 2000% *) вітаміну D3 та 195 мг лляної олії, включаючи 98 мг альфа-ліноленової кислоти (омега-3).
*% від контрольної цінності поживних речовин

Місце зберігання

Зберігати при кімнатній температурі у сухому та темному місці. БАД слід зберігати у недоступному для маленьких дітей місці.Подробнее: *******************************************

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?