Достатнє споживання омега-3 ПНЖК – це турбота про здоров'я:
серця та судин;
мозку та нервової системи;
органів зору;
суглобів.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ В ОДНІЙ КАПСУЛІ
Енергетична цінність 10,7 ккал (44,8 кДж)
Білків 0,284 г
Вуглеводів 0,152 г
Жирів 1,0 г
Із них насичених 0,25 г
мононенасичених 0,23 г
поліненасичених 0,51 г
Із яких:
Ейкозапентаєнової кислоти (ЕПК) 180 мг
Докозагексаєнової кислоти (ДГК) 120 мг
Вітаміну E 5 мг
СКЛАД (НА ОДНУ КАПСУЛУ):
ОМЕГА-3 ЖИРНI КИСЛОТИ З РИБ’ЯЧОГО ЖИРУ, ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) 180,0 мг), ДГК (докозагексаєнова кислота) – 120,0 мг), ВIТАМIН Е – 5 мг;
ДОПОМIЖНI РЕЧОВИНИ: ЖЕЛАТИН, ГЛІЦЕРИН (Е422), СОЄВА ОЛІЯ.