Всі категорії
Додати товар

Nutrilite™ набір базове тріо з дейлі (оновлений)

3560 грн
Опис

Збалансоване харчування – основа вашого чудового самопочуття. Для нормального функціонування організм людини має кожного дня отримувати необхідну кількість макронутрієнтів, мікронутрієнтів і фітонутрієнтів.

Nutrilite™ Набір Базове Тріо з Дейлі – три дієтичні добавки, які допоможуть вам доповнити свій щоденний раціон поживними речовинами у зручний спосіб.

Набір містить:

Nutrilite™ Протеїновий порошок на рослинній основі (арт. 110415), який забезпечить якісним білком без зайвих калорій. Білки – це цеглинки, з яких будується кожна клітина організму, а ще вони беруть участь у виконанні організмом життєво важливих функцій.

Переваги продукту:

Містить всі незамінні амінокислоти, які організм не здатний синтезувати самостійно.

Інгредієнти отримані з натуральних рослинних джерел білка – сої, пшениці та гороху.

Очищений протеїн високої якості.

Низький вміст жирів і відсутність холестерину.

Зручно відміряти порцію – 1 ст. ложка містить 8 г білка.

Ідеальний для додавання до страв і напоїв.

Nutrilite™ Комплекс Омега-3 (арт. 4298), що є джерелом корисних жирних кислот, отриманих з натуральної сировини – риби з коротким періодом життя. Одна капсула забезпечує організм приблизно такою самою кількістю омега-3 жирних кислот (ЕПК та ДГК), що й 28 г сьомги, тунця чи сардин.

Чому це важливо?

Омега-3 жирні кислоти:

це будівельний матеріал стінок клітини

беруть участь у підтриманні нормального рівня холестерину

помітно знижують ризик виникнення та розвитку серцево-судинних захворювань, якщо містяться в раціоні у достатній кількості

метаболізуються, тобто перетворюються на молекули, що сприяє уповільненню запальних процесів в організмі

Nutrilite™ Дейлі, 90 таб. (арт. 125167), який містить 20 вітамінів і мінералів, а також 4 рослинні компоненти, отримані з рослин, вирощених на екологічно чистих фермах.

Нова вдосконалена формула:

Компенсує потенційну нестачу поживних речовин завдяки добре збалансованій суміші вітамінів, мінералів і рослинних компонентів, які вирощені на екологічно чистих сертифікованих фермах Nutrilite або NutriCert™. Підтримує вашу імунну систему завдяки вітаміну С, вітаміну D, цинку, залізу та селену1

Допомагає вам бути готовими до будь-яких викликів протягом дня, забезпечуючи сімома вітамінами групи В, залізом і магнієм для підтримки енергетичного метаболізму1

Підтримує вашу зорову систему поживними речовинами завдяки вітамінам A і B2, цинку та лютеїну1

Інтегрується у будь-який спосіб життя і розпорядок дня швидко та просто завдяки легкій для ковтання таблетці, яка м’яко діє на шлунок і підходить для вегетаріанців.

Застосування

Детальніше ознайомитися з рекомендаціями щодо споживання можна в описі на сторінці кожного продукту:

Nutrilite™ Протеїновий порошок на рослинній основі (арт. 110415)

Nutrilite™ Комплекс Омега-3 (арт. 4298)

Nutrilite™ Дейлі, 90 таб. (арт. 125167)

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Синій
Особливості:
Набір