Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, пренатальні мультивітаміни, 60 капсул із риб’ячого желатину

990 грн
Опис

Опис
Мультивітаміни для вагітних від California Gold Nutrition
Унікальна суміш вітамінів і мікроелементів, а також альфа-ГФХ і омега-кислоти
Для підтримки здорової вагітності та розвитку плода*
Не містить глютену та ГМО
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Як майбутня мама ви вже думаєте про те, як найкраще підтримати дитину ще до її народження. Мультивітаміни для вагітних від California Gold Nutrition містять суміш вітамінів, мікроелементів та інших інгредієнтів для підтримки здорового перебігу вагітності та розвитку плода*.

Переваги вітамінів для вагітних
Під час виношування дитини організм потребує великої кількості вітамінів і мікроелементів для підтримки розвитку дитини. Вітаміни для вагітних можуть допомогти вам отримати багато необхідних поживних речовин. Наші мультивітаміни для вагітних містять важливі вітаміни й мікроелементи, як-от вітаміни A, C й D, фолат, кальцій, залізо тощо. Ця унікальна формула також містить альфа-ГФХ, фосфоліпідну сполуку, що міститься в мозку, а також омега кислоти для додаткової підтримки. Доведено, що альфа-ГФХ і омега жирні кислоти підтримують здоров’я мозку та когнітивні функції*.

Мультивітаміни для вагітних від California Gold Nutrition містять суміш вітамінів і мікроелементів у капсулах із риб’ячого желатину. За умови приймання згідно з рекомендаціями препарату вистачає на 1 місяць споживання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари