Всі категорії
Додати товар
Опис

30мл 1000грн

59мл 1310грн

California Gold Nutrition, Колаген підтримує здоров’я шкіри, сполучної тканини, волосся та нігтів

Рекомендації із застосування
Приймати по 10 кр на день, незалежно від прийому їжі. Можна змішати з водою або вашим улюбленим напоєм. Найкраще приймати згідно з вказівками кваліфікованого медичного працівника.

Відгуки покупців:

❤Приймала по 10 кр на стакан води. Смак наче вода з лимоном. Легко п'ється. Не викликає неприємних відчуттів. Пляшечки вистачило більш як на 2 місяці. Препарат стимулює вироблення свого власного біо коллагену. Купувала, бо були болі в спині, в суглобах. Після курсу стан покращився. А головним бонусом до всього цього було покращення стану шкіри. Навіть косметолог була здивована результатом. Ось так. Однозначно рекомендую!

❤Знахідка для тих, хто бажає омолодитися! Всі інгредієнти націлені на стимулювання вироблення організмом власного колагену. Незамінна річ для здоров'я сполучної тканини, кісток, суглобів, шкіри, нігтів та волосся. Холіновий та кремнієвий комплекс містить біологічно доступну та стабілізовану форму кремнію у поєднанні з холіном та L-карнітином.

❤️Вживаю курсами, але раніше купувала лише в капсулах, ось натикнулася на цей в формі крапель. Мені так більше подобається, краплі легше пити, ніж ковтати великі капсули, ефект такий же. Я задоволена! Прекрасно діє на кістки та шкіру. Тон шкіри вирівнявся, немає висипань. І перестали нити коліна на погоду

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари