Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, пробіотики з інуліном і натуральним ягідним смаком, 90...

685 грн
Опис

Опис
Пробіотики з інуліном для дорослих від California Gold Nutrition® містять корисну суміш екстрактів ягід, пробіотиків та інуліну у вигляді жувальних мармеладок із натуральними ягідними ароматизаторами. Ці смачні жувальні мармеладки стануть приємним доповненням до вашого щоденного раціону. Вони не містять желатину, глютену, ГМО та сої.

Суміш екстрактів ягід, інуліну та бактерій бацилус коагуланс (Bacillus coagulans)
Сприяє здоров’ю травної системи*
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить штучних барвників, ароматизаторів і підсолоджувачів
Сертифікат якості iTested у процесі оформлення

Рекомендації із застосування
Приймати по 2 жувальні мармеладки на день незалежно від споживання їжі. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Інші інгредієнти
Основні інгредієнти
Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти), фолат, ягідна суміш (органічні екстракти полуниці, малини, лохини, вишні, бузини, журавлини), органічний інулін, бактерії бацилус коагуланс (Bacillus coagulans).

Інші інгредієнти
Крохмальна патока, тростинний цукор, очищена вода, пектин, натуральні ароматизатори, лимонна кислота, овочевий сік (барвник), цитрат натрію, вегетаріанська оболонка (рослинна олія [кокос] і карнаубський віск).

Містить деревні горіхи (кокос).

Для виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію FDA, проходить незалежні перевірки, має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари