Молодий ячмінь Біо — багате джерело вітамінів групи B, заліза, кальцію, магнію
й цинку.
Містить:
- натуральні гормони та незамінні амінокислоти, тобто ті, які організм не може виробляти сам.
- безліч антиоксидантних сполук, які мають протизапальні, протиракові та противірусні властивості.
- велика кількість хлорофілу, що сприятливо впливає на кислотно-лужний баланс організму.
Молодий ячмінь можна використовувати як добавку, що підвищує харчову цінність
багатьох страв, наприклад коктейлів, каш, мюслі, соків, салатів і супів.
Харчова цінність на 100 г продукту:
425 ккал
Білки – 18,25 г
Жири -2,26 г
Вуглеводи — 64,71 г
Зберігати в сухому прохолодному місці.