Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

🤯😊gaba габа для нервной системы гаммалон dhc, япония

340 грн
Опис

В наявності!

DHC Gaba на 20 днів – японська комплексна біодобавка на основі гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК) для відновлення організму після стресу, повернути спокою і впевненості, поліпшення настрою, нормалізації роботи головного мозку і нервової системи. Рекомендує як додатковий засіб для позбавлення від депресій і панічних атак.

DHC Gaba має накопичувальний ефект, його необхідно приймати щодня. Дія буде посилюватися у міру накопичення корисних елементів в організмі. Містить натуральні елементи, не викликає звикання і побічних ефектів. Рекомендований курс – 3 місяці, яких досить, щоб надовго забути про втому і нервозності, залишаючись в прекрасному настрої в найскладніших ситуаціях.

Прийом препарату сприяє:

- Нормалізації роботи головного мозку і нервової системи.- Зміцненню нервової системи і запобігання негативного впливу стресових ситуацій.- Позбавлення від дратівливості, хронічної втоми, загального перенапруження і нервозності.- Поліпшення загального самопочуття і підняття настрою на тривалий час.- А також в якості додаткового засобу - лікування депресій в легкій формі, тривожних розладів, панічних атак.- Впливає на весь організм, забезпечуючи його необхідними мікроелементами і амінокислотою для швидкого відновлення від занепаду сил і дратівливості.
Денна доза (1 капсула) містить активні речовини:

Гамма-аміномасляна кислота (ГАМК або ГАБА) - 200 мг. Амінокислота, відновлює процеси метаболізму в головному мозку, сприяє поглинанню глюкози мозком і видаленню з нього токсичних продуктів обміну, посилює кровообіг. Покращує пам´ять і мислення, має помірну психостимулюючу, протисудомну, гіпотензивну дію. Знижує рівень цукру в крові. Цинк - 0.5 мг. Мікроелемент, необхідний для повноцінної роботи нервової системи, регулює роботу нервової системи, знімає дратівливість, допомагає легше перенести стрес, покращує увагу, пам´ять і настрій.Селен - 2 мкг. Найважливіший елемент імунної системи, допомагає зберегти здоров´я нервових клітин, захищає їх від інфекцій. Кальцій - 15 мг. Один з найважливіших мінералів людського організму. Крім іншого, бере участь у регуляції нервово-м´язової збудливості, позбавляючи від симптомів стресу і втоми.Дозування і спосіб застосування:

1 капсулу на день, при гострих станах дозу можна збільшити до 2-3 капсул. Бажано приймати ввечері за 30-60 хвилин до сну.
Одна упаковка містить 20 капсул, на 20 днів.

Протипоказання та попередження:
Не приймати перед водінням автомобіля чи іншими діями, що потребують концентрації уваги! Якщо ви проходите амбулаторне лікування або маєте алергічні реакції на компоненти препарату, порадьтеся перед застосуванням препарату з лікарем. Зберігати закритою кришкою в темному і прохолодному місці, захищеному від сонця, недоступному для дітей. В упаковці може перебувати пакет з силікагелем для поглинання вологи – не вживати всередину!
Виробник: DHC
Країна виробник: Японія

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize