Всі категорії
Додати товар

Стрази crystal ab хамелеон ss3 1,3 — 1,4 мм (1440шт)

65 грн
Опис

ОПИС

СТРАЗИ SS3 — 1,3 — 1,4 мм CRYSTAL AB, КОЛІР СЕРЕБРО З ГОЛОГРАММИЙ, 1440 шт.

Стрази — один із найпопулярніших манікюрних дизайнів. Вони залишаються актуальними незалежно від сезону та моди, оскільки самі по собі давно стали справжнім трендом — трендом святкових нігтиків, блиску та чарівної гри світла. З їхньою допомогою ви легко створите ніжний, витончений дизайн для весільної церемонії, романтичного тет-а-тету, модний, екстравагантний для тематичної вечірки, що запам'ятовується, яскравий для клубного party.

Під час виробництва таких стразів використовуються сучасні матеріали та технології для ідеальної прозорості та чітких блискучих граней, тому кожна прикраса потішить вас гарною грою світла на поверхні нігтя. Плоска основа прикрас спрощує їх фіксацію на нігтиках, роблячи її надійною та міцною. Кріпляться на топ, гель, манікюрний клей.

Матеріал — скло.

Розмір — ss3 — 1,3 — 1,4 мм

Цвет – АВ, хамелеон (имитация сваровски)

Кількість — 1440 шт.

Країна-виробник: Китай.

Перехід у каталог магазину

Способи оплати та доставки

- Накладений платіж "Нова Пошта" — Найнадійна плата за фактом отримання товару в пункті видавання замовлення Нової пошти. Увага, послуга платна! Вартість послуги розраховується за формулою 20 грн + 2% від суми замовлення + сума доставки згідно з тарифами пошти. Докладніше на сайті *************
- Безготівковий розрахунок на карту ПриватБанка. Запропоновано за виставленим рахунком за смс/Viber. Щоб уникнути ваших додаткових витрат, рекомендуємо цей спосіб оплати. Вартість доставки покупець обійдеться на пошті.
- Наявні оплата можлива під час самовитягу товару із Запорожнення. Рекомендується перед оформленням замовлення зв'язатися з менеджером для уточнення деталей самовитягу телефоном

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
uanails34
uanails
Супер-продавець
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари