Всі категорії
Додати товар

Набір переводної фольги для дизайну нігтів 10 шт.

96 грн
Опис

Перекладна фольга — ідеальний варіант для тих, хто любить створювати яскраві та неповторні дизайни для нігтів. Завдяки різноманітності представлених малюнків, принтів, квітів та ефектів, ви зможете втілити в манікюрі свої найсміливіші ідеї. Працювати з фольгою дуже просто: досить вибрати бажаний колір або малюнок і підібрати основу. І можна братися до виконання найл-дизайну.

За допомогою цієї фольги Ви створите неймовірне дзеркальне покриття на манікюру. Ви не витрачаєте великої кількості часу та зусиль, а завдяки отриманому ефекту складно буде відвезти погляд від Ваших пальчиків.

Розміри фрагментів фольги в наборі: 4*20 см

Техніка виконання дизайну нігтів за допомогою фольги для лиття та спеціального
клею:

1. Нанесіть гель-лак на готовий ніготь, зніміть липкість.
2. Потім нанесіть спеціальний клей для фольги на кілька хвилин.
3. Коли клей стане прозорим, прикладіть до нігтьової пластини вибраний шматочок фольги й акуратно розпрасуйте її за допомогою ватного спонжа або ватної палички. Фольга додається матовою стороною до нігтів.
4. Різко відірвіть фольгу від нігтя.
5. Покрийте зверху топом і ваш манікюр готовий!

Перехід у каталог магазину

Способи оплати та доставки

- Накладений платіж "Нова Пошта" — Найнадійна плата за фактом отримання товару в пункті видавання замовлення Нової пошти. Увага, послуга платна! Вартість послуги розраховується за формулою 20 грн + 2% від суми замовлення + сума доставки згідно з тарифами пошти. Докладніше на сайті *************
- Безготівковий розрахунок на карту ПриватБанка. Запропоновано за виставленим рахунком за смс/Viber. Щоб уникнути ваших додаткових витрат, рекомендуємо цей спосіб оплати. Вартість доставки покупець обійдеться на пошті.
- Наявні оплата можлива під час самовитягу товару із Запорожнення. Рекомендується перед оформленням замовлення зв'язатися з менеджером для уточнення деталей самовитягу телефоном

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
uanails34
uanails
Супер-продавець
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари