Всі категорії
Додати товар

Набір широкої фольги для дизайну нігтів у контейнері 10 шт.-6

683 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

975 грн
Опис

, перекладена фольга для нігтів!

Довжина одного відрізка фольги: 50 см

Ширина: 4 см

У лот входить один бокс із фольгою, у боксі 10 шт. по 50 см.

Перекладна фольга знадобиться вам, якщо ви почали пізнавати ази нейл-арту. Наноситься вона просто, має меншу вартість і водночас поверхню її може бути як гладкою, так і тисненою, з різними візерунками. Клеїться така фольга, точніше сказати перекладається, на ніготь на тонкий шар спеціального клею, прозорого лаку або на липкий шар гелю.

Щоб зробити такий шикарний манікюр, вам неодмінно знадобиться:

Фольга переводна;

Лак для основи. Водночас тон потрібно підбирати відповідно до кольору металевої стрічки або прозорої;

Для нарощених нігтів потрібен гель-лак або клей;

Вишукана ватна паличка або апельсинова;

Фольга кріпиться на нігтьову пластину завдяки липкому шару гелю або не кінця висохлого прозорого лаку. Прикладається до нігтів матовою стороною, добре притискається й розгладжується апельсиновою або ватною паличкою. Після чого, ривком відриваючи її, залишається малюнок або тиснення. Зверху фольги потрібно покрити прозорим топовим лаком, найкраще у 2 шари.

Перекладна фольга продається і як лист, і як смужка різних кольорів і відтінків. Тому місце для фантазії знайдеться!

Техніка виконання манікюру за допомогою фольги

До вашої уваги пропонується коротка інструкція про те, як можна робити манікюр із фольгою в домашніх умовах.

Для того, щоб створити дзеркальний дизайн нігтів, вам необхідно придбати деякі інструменти та матеріали. Вам знадобляться: Перекладна фольга. Лак-основа. Тон бази має приблизно відповідати кольору металевої стрічки. Клей або гель-лак (для нарощених нігтів). Апельсинова або ватна паличка.

Крок перший

Приведіть нігті в лад за допомогою класичного або європейського манікюру. Щоб дизайн нігтів із фольгою був акуратним, дуже важливим і загрубілою шкіркою на бічних валиках. Не забудьте нанести захисне прозоре покриття. Далі візьміть лак-основу та нафарбуйте нігті в один шар. Він необхідний для того, щоб просвіти фольги не контрастували з основним покриттям, і дизайн мав акуратніший вигляд.

Крок другий

Після висихання кольорового шару нанесіть на ніготь спеціальний клей. Його можна придбати разом із фольгою. Не рекомендуємо вам використовувати звичайний клей ПВА. Повірте, потрібного ефекту ви не досягнете, і дизайн нігтів із фольгою буде зіпсований. Після нанесення зачекайте 3-4 хвилини, поки клей підсохне та стане прозорим. Потім прикладіть до нігтів матовою стороною шматочок фольги. Ватний або апельсиновий паличкою розпрасуйте дзеркальну поверхню. Іноді складно визначити на око, яким боком прикладати стрічку. Запам'ятайте: на ніготь клеїться те покриття, яке можна роздряпати. Коли фольга повністю приклеїться, різким рухом відірвіть її за «хвостик», як на фото. На нігті залишиться гарне металеве покриття. Важливо робити все швидко, але акуратно. Повторіть процедуру з усіма нігтиками.

Крок третій

У зв'язку з тим, що манікюр із фольгою тримається не більш ніж добу, у багатьох виникає питання про можливість застосування топового покриття. На жаль, під час нанесення прозорого лаку фольга не тільки втрачає блиск, але й зморщується, утворюючи невеликі тріщини. Щоб цього уникнути, спробуйте наносити топове покриття тільки через кілька годин після закінчення процедури. Ще один спосіб: запечатайте фольгу, використовуючи клей. Після його повного висихання покрийте нігті топом. Звичайно, після цього дизайн нігтів із фольгою стане більш матовим, але що робити, якщо треба зберегти манікюр на кілька днів.

Для довготривалого нейл-арту можна ще використовувати.

Спосіб підійде для нарощених нігтів. Як ви зрозуміли, для фіксації фольги використовується не клей, а гель-лак, який попередньо полімеризується приблизно 6-8 хвилин. Потім на нігті кріпиться стрічка, після чого пальчики знову занурюються в УФ-лампу. Після закінчення певного часу фольга сривається, утворюючи так зване дзеркальне покриття, також шикарно виглядає дизайн нігтів із фольгою, викладеною певним візерунком. Приковуючи зацікавлені погляди шану

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svetapribula
AngelShop
Харків
20% виконаних замовлень
Був

Схожі товари