Всі категорії
Додати товар

Гнучка стрічка для дизайну нігтів 1 пластина, рожева

43 грн
Опис

Самоклейна основа спрощує процес створення манікюру та заощаджує час майстра: стрічка міцно кріпиться до гелевої, акриловой і будь-якої іншої поверхні без застосування додаткових засобів.

Гнучкі гнучкі стрічки — новинка в дизайні нігтів кінця 2018 року, яка і далі підкорює своєю простотою й лаконічністю. Дизайн із гнучкими стрічками підходить усім віку та не займає багато часу в майстра. Стрічки мають липку основу, тому треба наносити їх на знежирену поверхню (без дисперсії). Під час роботи з гнучкими стрічками треба бути акуратними, укладати їх на поверхню без зайвого натягу в іншому разі стрічка може розірватися.

Довжина 11 см

Кількість смужок: 21шт

Кольори в наявності: золото, срібло, срібло-галографія, жовтий неон, білий,
чорний, червоний, бузковий.

Перехід у каталог магазину

Способи оплати та доставки

- Накладений платіж "Нова Пошта" — Найличне оплата за фактом отримання товару в пункті видавання замовлення Нової пошти. Увага, послуга платна! Вартість послуги розраховується за формулою 20 грн + 2% від суми замовлення + сума доставки згідно з тарифами пошти. Докладніше на сайті *************
- Безготівковий розрахунок на карту ПриватБанка. Запобігає по виставленому рахунку за смс/Viber. Щоб уникнути ваших додаткових витрат, рекомендуємо цей спосіб оплати. Вартість доставки покупець обійдеться на пошті.
- Наявні оплата можлива під час самовитягу товару із Запорожнення. Рекомендується перед оформленням замовлення зв'язатися з менеджером для уточнення деталей самовитягу телефоном

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари