Всі категорії
Додати товар

Самоклейні блискучі наклейки на нігті

20 грн
Опис

Самоклейні ультратонкі наклейки для дизайну нігтів

Наклейки на нігті є новим різновидом прикраси, і дуже швидко стають популярними. Вони якісні, вирізняються різноманітністю, великим вибором малюнків, такий різновид дизайну для нігтів дуже просто використовувати. Декор, у якому використовуються наклейки, називають фотодизайн.

Фотодизайн нігтів ідеально підійде в ситуації, коли часу на манікюр дуже мало, але хочеться, щоб руки мали естетичний вигляд.

Якщо виникає питання, як клеїти наклейки на нігті, то це дуже просто. Щоб зробити на нігтях такий дизайн, не потрібно мати жодні особливі навички, потрібно лише вибрати наклейку, і прикріпити її. Наклейки не заподіють жодної шкоди нігтьовій пластині, а це означає, що дизайн свого манікюру можна міняти хоч щодня.

Великий вибір дизайнів із різноманітними малюнками дає змогу кожному вибрати той варіант, який найбільше підійде під створення потрібного образу.

Перехід у каталог магазину

Способи оплати та доставки

- Накладений платіж "Нова Пошта" — Найличне оплата за фактом отримання товару в пункті видавання замовлення Нової пошти. Увага, послуга платна! Вартість послуги розраховується за формулою 20 грн + 2% від суми замовлення + сума доставки згідно з тарифами пошти. Докладніше на сайті *************
- Безготівковий розрахунок на карту ПриватБанка. Запобігає по виставленому рахунку за смс/Viber. Щоб уникнути ваших додаткових витрат, рекомендуємо цей спосіб оплати. Вартість доставки покупець обійдеться на пошті.
- Наявні оплата можлива під час самовитягу товару із Запорожнення. Рекомендується перед оформленням замовлення зв'язатися з менеджером для уточнення деталей самовитягу телефоном

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари