Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Розалінда гель-лак № 2554 для нігтів - розалінд гель лак для нігтів

55 грн
Опис

Якісний гель лак Розалінда щільний, насичений, з високою пігментацією кольору. Відмінна якість, шикарний насичений відтінок (на фото не передати весь блиск гель-лаку). Гель лак легко наноситься, самовирівнюється, не розтікається, не морщиться й не стягується. Не має різкого запаху, носиться 2-3 тижні без сколів і потускнений. Сушка в УФ лампі 2 хв., LED лампи 30-60 сек. Знімається стандартними способами без проблем. Липкого шару немає, чим і славляться гель-лаки Розалінда. У побуті практичний. При наявності якісної базової і топового покриття як мінімум 2 тижні без відколів, а на практиці близько 3-х тижнів манікюр виглядає свіжим. Виробником заявлено до 30 днів. Не тьмяніє і не вигорає на відміну від навіть більш дорогих гель-лаків. Флакон (скло): 7 мл (місткість самої баночки 10 мл, тобто гель-лак не по самий верх - його зручно брати з самого початку) Розмір: 5.4 х 2.3 см Для максимально якісного ефекту виробник рекомендує наносити 2 шару гелю, а також базове і фінішне покриття. ВНИМАНИЕ: сам флакон в новых поставках больше не маркируется объемом бутылочки, теперь вместо 7 мл. стоит надпись mini. Баночка и по объему, и по размерам, и по весу абсолютно идентична старым маркировкам, где была надпись - 7 мл.
Оттенок может отличаться от цвета на экране, т.к. RGB система цветопередачи у всех мониторов настроена по разному. (и даже на разных экранах оттенки одного и того же цвета могут отличаться).

-------
✅ Комбинируйте, консолидируйте, объединяйте (кому как удобнее))) свои заказы и экономьте на доставке! НАТИСКАЙТЕ НА ♥️, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ ОГОЛОШЕННЯ Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі всіх наших новинок! Дивіться всі наші оголошення і знайдете багато товару для манікюру і педикюру https://shafa.ua/member/sunplus/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize