Всі категорії
Додати товар

Полігель акрігель 30мол. №04 (молочний), акрилгель acryl gel для нарощування нігтів

150 грн
Опис

✅ Якщо Ви вперше замовляєте у нас, будь ласка, не полінуйтеся і перед замовленням почитайте розділ "Про мене". Там описані наші умови продажу та доставки.
--------

Акрил-гель Acryl Gel 30ml (04) - (Milk-White) молочно-білий.
Об'єм 30мл.

Акрил-гель для нігтів Acryl Gel Milk-White 04, молочно-білий, 30 мл - матеріал нового покоління, який поєднує пластичність класичного гелю для нарощування та міцність акрилового покриття.

Спосіб застосування:
1. Виконати стандартну підготовку нігтьової пластини (знежирення, праймер, базове покриття).
2. Викласти шпателем кульку акрил-гелю, і пензлем змоченим у спеціальній рідині для моделювання, рівномірно розподілити матеріал.
3. Просушити у LED-лампі протягом 30-60 сек.
4. Змоделювати потрібну форму за допомогою пилки.
5. Нанести закріплювач і просушити в лампі.

Акрил-гель, за рахунок своєї в'язкості, практичний у роботі, не твердне і не розпливається. Варто відзначити тягучість. В УФ, LED-лампах гель полімеризується, але не нагрівається і не викликає неприємних відчуттів.

Мабуть, головними перевагами акрил-гелю вважаються міцність, довговічність у носінні, надійність, високі адгезивні властивості, які гарантують найбільш якісне покриття.

Незважаючи на всю міцність матеріалу, акрил-гель просто в опилюванні. Наприклад, форму нігтьової пластини надає навіть м'якими пилками. Зняти згаданий засіб реально класичними методами гелевого, акрилового манікюру: обпилювання пилкою, апаратом, розмочуванням.

Акрил-гель розподіляється по нігтю за допомогою спеціальної кисті або наноситься верхньою формою (варіант для нарощування). Його можна обережно викласти у кутикули, завдяки цьому створюється плавний натуральний перехід. Після сушіння в лампі продукт твердне. Під час його носіння не сколюється, не ламається і деформується.

-------
Комбінуйте, консолідуйте, об'єднуйте (кому як зручніше))) свої замовлення та заощаджуйте на доставці!
НАТИСНІТЬ НА ♥️, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ ОГОЛОШЕННЯ
Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі всіх новинок!
Дивіться всі наші оголошення та знайдете багато товару для манікюру та педикюру
https://shafa.ua/member/sunplus/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
  • 15мл

Схожі товари