Всі категорії
Додати товар

Набір пестей лайнера для тонких ліній

53 грн
Опис

Набір пестей лайнера для тонких ліній

Для того, щоб створити гарний дизайн на нігті, необхідно. Співвідтворюючі пензлики для манікюра. Ця кисть є ефективною інструментом для створення тонких ліній на нігтів.

Кістки виготовлені з міцного нейлону. Вишукані риси легко очищуються і моляться.

Кисть літака є практичним професійним інструментом для роботи у найскладніших і найпотрібніших технічних майстернях, у тому числі мініатюр, живопису та витончених малюнків.

Досконало кругла, звужена до кінця форма кінчика робочої частини з пружним нейлоновим ворсом відмінно тримає форму, гарантуючи чіткість, інтенсивність і плавність кожної проведеної лінії.

Використовується під час моделювання нігтів матеріалами для Nail-дизайну будь-якої густоти і текстури, в тому числі:

- гелями і гель-лаками
- Гелеві та акрилові фарби
- густими пастами.

За допомогою цього універсального інструмента можна створювати справжні шедеври nail-арта, економно розраховуючи червону суміш і втілюючи найсміливіші ідеї. Зручна, тонка і легка держака обтічної форми добре лягає в руку і сприяє комфорту під час роботи.

Матеріал: нейлон.

Перейти до теки магазинів

Методи оплати і доставки

- Підшаблони "Нова Пошта" - Налична плата за факт отримання товару в пункті видачі замовлення Нової пошти. Увага, послуга платна! Ціна послуг обчислюється за формулою 20грон + 2% від суми замовлення + сума доставки відповідно до тарифів пошти. Докладніші відомості на сайті novaposhta.ua
- Обчислення без потреби на карту ПриватБанка. Поплата за виставленим рахунком по смс/Viber. Щоб уникнути ваших додаткових витрат, рекомендується цей метод оплату. Цінність доставки покупець платить на пошту.
- Вишукані Оплата можлива під час самовистави товару з Запоріжжя. Рекомендується перед оформленим замовленням зв'язатися з менеджером для уточнення деталей самовозу по телефону

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
uanails34
uanails
Супер-продавець
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари