Всі категорії
Додати товар

Фреза керамічна голка — 1 шт. синя

145 грн
Опис

----------------------------------------------------------------ОПИСАНИЕ------------------------------------------------------------

Фреза керамічна голка багатофункціональна

Професійна керамічна насадка — це найефективніше рішення для роботи в нігтьовій сфері. Коефіцієнт міцності та твердості кераміки набагато вищий, ніж у металевої насадки. Самозаточувана керамічна насадка не вимагає послідовних заточувань і завдяки цьому залишається гостра. Разом із цим ефектом кераміка безпечна для інших насадок і не так сильно травмує шкіру.

Фрези можна багаторазово піддавати стерилізації під впливом високих температур і води, не турбуючись про збереження абразивної поверхні під час дезінфекції. Зберігати інструменти краще у вертикальному положенні в спеціальних підставках, щоб робоча частина насадки могла ретельно просохнути.

Абразивність — це здатність насадки сточувати матеріал, з яким вона контактує. Властивість виробу надають частинки, діаметр яких диктує ступінь жорсткості інструмента та сферу його застосування: нігтьова пластина, шкіра або штучний матеріал. Визначається діаметр частинок і абразивність фрез для манікюру за кольорами пояска в алмазних і керамічних виробів.

Перехід у каталог магазину

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
uanails34
uanails
Супер-продавець
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари