Всі категорії
Додати товар

Лак для нігтів діор dior vernis 319 sunwashed

800 грн
Опис

Лак для нігтів Діор Dior Vernis 319 sunwashed лімітка без коробки
Dior Vernis — це нове покоління лаків з оригінальною формулою, яка обіграє гелевий ефект. Вона бездоганна з усякого погляду, позаяк забезпечує ультрасяння, абсолютний колір, стійкість, роблячи манікюр бездоганним, а також дбайливо доглядає за нігтями.
Dior Vernis збагачений органічним кремнієм, завдяки якому зміцнює поверхню нігтьових пластин для надстійкого нанесення. Між лаком і нігтем створює безшовне з'єднання. Кожен шар перетворюється на плівку, сяйну та гладку, подібно до скла. Бездоганне нанесення гарантує м'який, плоский і довгий пензлик із заокругленим кінчиком.
Лак Dior Vernis — це справжня ода кольору, твердження абсолютної елегантності та вишуканості високої моди. Ідеальний манікюр стає реальністю з брендом Dior!
У новій колекції лаків Dior Vernis: привабливі відтінки, які поєднують абсолютний колір із професійним результатом манікюру та новим експертним пензликом, що дає змогу легко наносити лак з ефектом "тільки що з салону".
Лак надає вашим нігтям не тільки модного кольору та сяйва, але й забоиться про них: зміцнює нігтьову пластину, сприяє росту нігтя

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 10мл